Kommunikatör

Är du en fena på kommunikation?

Vi söker dig som är skicklig på layout/formgivning och intresserad av aktiemarknaden!

Om tjänsten

Vi erbjuder en utvecklande, utmanande och omväxlande roll där du får möjlighet att utvecklas och ta stort ansvar, med fokus på kommunikation inom Corporate Finance. En arbetsplats i tillväxt som erbjuder bra förmåner. Du blir del av ett team med erfarna kollegor där vi tillsammans ansvarar för våra kunder och våra leveranser.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att ha en central roll i framställande och granskning av olika typer av investeringsdokument, investment story, pressmeddelanden, delårsrapporter och andra typer av dokument kopplade till aktiemarknaden. Du kommer att arbeta nära våra kundbolag. Du kommer att få en god introduktion, genomgå relevanta utbildningar och lära dig mycket om samtliga delar av vår verksamhet.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som är noggrann och effektiv. Du har ett starkt engagemang, hög arbetsmoral samt är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är resultatorienterad, relationsbyggande och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter, trivs med att arbeta med kommunikation och har en flexibel och lösningsorienterad inställning. Du har lätt för att samarbeta och ser dig själv som en lagspelare. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, ekonomi eller finans och att du har ett intresse för aktiemarknaden. Du har tidigare erfarenheter inom kommunikationsområdet och är skicklig på layout/formgivning.

Om verksamheten

Shark Communication är en del av Spotlight Group, en börsnoterad koncern med målet att hjälpa bolag att växa. Tack vare koncernens starka ställning på marknaden och omfattande kontakter med främst nordiska bolag har Shark Communication ett kraftfullt nätverk att dra nytta av, vilket i högsta grad även gynnar våra kunder. Ett axplock av det vi erbjuder våra kunder är löpande rådgivning inom finansiell kommunikation, kommunikation kopplat till transaktioner (emissioner, noteringar, mm.), investment story, pressmeddelanden, delårsrapporter och årsredovisningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på vårt kontor i centrala Malmö. https://sharkcom.se/

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
12 april
Sista ansökningsdag
9 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59367

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.