Assistent

Administrativ assistent till Vattenfall i Malmö!

Vi söker nu för uppdrag till Vattenfall, men placering i Klagshamn en administrativ teamassistent.

Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå fram till slutet av året. Du blir anställd som konsult hos oss på Poolia men arbetar hos Vattenfall. Intresserad? Sök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I denna roll kommer du fungera som ett administrativt stöd till ett av teamen, där några av dina arbetsuppgifter kommer vara:

– Förbereda agendor
– Föra mötesprotokoll
– Kalla till möten via Outlook
– Hantera inkommande mail
– Kontinuerlig koordinering och uppföljning
– Utskick av nyhetsbrev

Det ingår tjänsteresor i tjänsten.

Vem är du?

Vi ser att du har någon form av relevant universitets- eller högskoleutbildning. Samt minst 3 års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.
Du är en van användare av Powerpoint, Excel, Word, Outlook och Sharepoint samt talar och skriver flytande svenska och engelska.

Som person är du mycket kommunikativ, har ett öga för att skapa snygga presentationer och material, serviceminded, lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetsuppgifter, självgående och strukturerad. Och självklart älskar du att hjälpa andra!

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Om verksamheten

Vattenfall är ett europeiskt energiföretag med cirka 20 000 anställda. I mer än 100 år har vi elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
13 februari
Sista ansökningsdag
5 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56218

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.