Produktionschef

Utvecklingsorienterad Production Manager till Boxon Tech i Dalby

Tillväxten och expansionen för Boxon Tech i Dalby fortsätter varför man söker nu en utvecklingsorienterad Production Manager. Är du en inspirerande och trygg chef/ledare med en gedigen teknisk förståelse som brinner för att utveckla dina medarbetare och skapa nöjda kunder? Vill du arbeta i ett framgångsrikt och långsiktigt bolag som expanderar sin verksamhet?

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten

Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst. Boxon Tech kännetecknas av en närhet till sina kunder, korta beslutsvägar, en hög ambitionsnivå och professionalism.

Som Production Manager ansvarar du för tillverkningsverksamheten med ägarskap för kvalitet, leverans och ekonomi. Du leder och utvecklar ett 45-tal medarbetare inom produktion, planering/beredning, inköp och lager/logistik. Till din hjälp har du en Produktionsledare, två Planerare/Beredare, tre Teamledare för produktion och en Teamledare för lager/logistik.

Som Production Manager i Dalby kommer du att ansvara för:

• Produktion, planering/beredning, inköp och lager/logistik
• Ledning, coachning och utveckling av dina medarbetare så att uppsatta mål gällande kvalitet, leveranstider och ekonomi uppnås
• Optimering och effektivisering av fabriken via ständiga förbättringar och utveckling av processer och flöden samt användande av best practise
• Erfarenhetsutbyte med övriga fabriker
• Utökning av produktionskapaciteten
• Investeringar inom produktion
• Kvalitet, miljö och arbetsmiljö
• Stödja Production Director vid projekt inom produktion, omkostnader, effektivitet och lönsamhet

Du medverkar även utveckling av samarbetet med leverantörer och samarbetspartners.

Tjänsten innebär ett budget- och personalansvar.

Boxon Tech har 3-skift och som Production Manager jobbar du dagtid.

Vissa resor ingår i tjänsten (främst inom Europa).

Du rapporterar till Production Director för Boxon Tech.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 5 års relevant erfarenhet som Production Manager, Platschef, Verkstadschef eller liknande tjänst. Vi vill att du tidigare har haft ett personal- och budgetansvar.

Du har en bred och gedigen teknisk kompetens. Tidigare erfarenhet från processindustri eller närliggande bransch är meriterande.

Om du är högskole-/civilingenjör eller om du har annan eftergymnasial utbildning inom produktion och/eller produktionsteknik är det värdefullt.

Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning, LEAN, Kaizen, 5S eller andra metodiker för optimering och effektivisering. Då vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 ser vi det som en fördel om du tidigare har jobbat enligt de två standarderna.

Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift. Du har också goda kunskaper i engelska och i tal och skrift.

Du har minst normalgoda kunskaper i Office-paketet. För tjänsten krävs erfarenhet av affärssystem. Vi jobbar med Monitor G5.

Som person är du utvecklingsorienterad, inspirerande, analytisk och resultatinriktad. Som chef/ledare har du förmågan att se helheten, motivera och utveckla dina medarbetare. Vidare är du som chef/ledare lyhörd och duktig på att skapa och underhålla goda relationer. Du är också förtroendeingivande, tydlig och kommunikativ.

Du har förmågan och intresset att arbeta både strategiskt och operativt samt att tänka utanför boxen. Du ser möjligheter hos kunderna och dina medarbetare. Du har en tydlig entreprenörsanda och trivs med utmaningar.

Det är en fördel om du har erfarenhet av förändringsprocesser och viljan att leda, stödja samt utveckla människor i förändring.

Du har också en god planerings- och struktureringsförmåga samt är intresserad av att driva utvecklingsprojekt.

Tjänsten kräver körkort B.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

Om verksamheten

Boxon Tech AB omsatte 2023 ca 255 Mkr och har ca 75 anställda varav ca 45 st finns i Dalby.

Bolaget grundades år 2004 och vi har konsekvent varit i framkant när det gäller innovation inom fordonsförpackningsindustrin. Vi är specialiserade på lösningar som förbättrar effektiviteten i leveranskedjan och betydligt minskar transport-, hanterings- och förpackningskostnader.

Med produktionsanläggningar i Sverige och Slovakien samt återvinningscentraler över hela världen har vi den unika fördelen att vara en verkligt global partner, kapabel att samarbeta effektivt med kunder var de än befinner sig. Vår omfattande internationella närvaro underlättar inte bara lokala interaktioner utan tillför också en rik mångfald av globala insikter och expertis till varje projekt. Läs mer om Boxon Tech på https://www.boxontech.com/sv/

Boxon är en förpackningspartner som tillför värde till våra kunder genom innovativa och hållbara lösningar. Vårt erbjudande är baserat på fyra individuella erbjudanden; Förpackningslösningar, Etiketter & Spårbarhet, Maskiner & Utrustning samt Tjänster. Ni kan välja att använda våra erbjudanden separat eller koppla samman dem till ett totalkoncept.

Med erfarenhet och kompetens sedan 1932 hjälper vi er att öka upplevelsen av ert varumärke, minska klimatavtrycket och stärka era kundrelationer. Vi erbjuder alltifrån lagerförda standardförpackningar till helautomatiska förpackningslinjer. Med hjälp av interna konstruktörer och designers kan vi anpassa förpackningar och utforma etiketter efter era önskemål.

Boxon finns i Norden, Europa och Asien. Huvudkontoret är i Helsingborg, Sverige. Vi är ca 270 anställda och har en omsättning på ca 1,8 miljarder SEK. Läs mer på om Boxon på https://www.boxon.se/

Ansök nu
Stad
Lund
Publicerad
18 juni
Sista ansökningsdag
4 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71733