Ingenjör

Senior Hardware Engineer till Svep Design Center i Lund

Svep Design Center i Lund expanderar varför vi nu söker en Senior Hardware Engineer.

Hos oss erbjuds du en stark företagskultur som präglas av kärlek till teknik. Vi arbetar med de senaste teknologierna, verktygen och plattformarna för snabb kvalitetsutveckling och investerar kontinuerligt i utvecklingsprocessen och i vår kunskap.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Arbetet utgår huvudsakligen från kontoret men med möjlighet att arbeta hemifrån ibland.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten

Svep Design Center arbetar med produktutveckling inom flera olika områden, till exempel inom konsument-, industri- och medicinteknik.

I rollen som Senior Hardware Engineer kommer du att vara delaktig i vårt interna utvecklingsteam och arbeta med avancerad inbyggd elektronikutveckling.

Vi driver våra projekt inhouse på uppdrag av våra kunder, vilket innebär att det finns mycket goda möjlighet för dig att arbeta varierat och utveckla dina färdigheter hos oss.

Du kommer att arbeta i team med drivna kollegor från både hårdvaru- och mjukvaruavdelningen. Du kommer också att ha nära samarbete med projektledare och andra professioner inom organisationen.

I rollen som Senior Hardware Engineer hos oss medverkar du även i kundmöten.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett starkt teknikintresse inom elektronikområdet. Du brinner för att uppfinna och utveckla nya produkter. Du gillar att samarbeta och dela med dig av din kunskap. Att arbeta tillsammans med en grupp som är lika entusiastiska över tekniska innovationer som du är – är det bästa du vet!

Du har troligen eftergymnasial utbildning från teknisk högskola, universitet eller YH/KY. Tjänsten kan anpassas utifrån din tidigare erfarenhet och vi välkomnar dig som har minst 5 års erfarenhet.

Du har följande färdigheter och erfarenheter:

• Erfarenhet av kretskortslayout och schemaritning (med Altium, PADS, Eagle eller Cadence)
• Erfarenhet av både analog och digital design
• Är bekant med tillverkningsprocesser för inbyggda system
• Erfarenhet av verktyg som oscilloskop och spektrumanalysator
• Praktiska erfarenheter av lödning och prototyper
• Behärskar engelska i tal och skrift

Som person har du lätt för att samarbeta. Du är också kommunikativ och har förmågan att leda dig själv.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

För tjänsten behöver du ha ett giltigt arbetstillstånd för Sverige, d v s du är svensk medborgare eller har ett permanent uppehållstillstånd.

Om verksamheten

Svep Design Center ägs till 100 % av sin personal och vi är idag cirka 70 anställda. Vår företagskultur karaktäriseras av en kärlek till teknik och en prestigelöshet där vi hjälps åt med att realisera våra kunders idéer. Vår största tillgång är våra anställda och vi jobbar under devisen att det är viktigt att ha roligt och trivas tillsammans på jobbet för att kunna prestera.

Bolaget är en flerkulturell arbetsplats med medarbetare i olika åldrar och av olika kön där likabehandling är en självklarhet. Vi värnar om en god arbetsmiljö med fokus på att vara en hälsofrämjande arbetsplats. Hos oss blir du erbjuden en kultur som präglas av ”frihet under ansvar” och möjligheter till en bra balans mellan privat- och arbetsliv. Gemensamma frukostar och träning på arbetstid är exempel på självklara inslag i vår vardag. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar.

Vill du följa med på vår resa? Välkommen med din ansökan! Läs mer på https://www.svep.se/sv/hem/

Ansök nu
Stad
Lund
Publicerad
11 september
Sista ansökningsdag
8 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69406