Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till bolag i Eslöv

Är du en prestigelös och kvalitetsmedveten redovisningsekonom som trivs i det mindre bolaget där man jobbar nära alla sina kollegor oavsett roll? Till vår kund, ett sälj- och servicebolag med moderbolag i Eslöv, söker vi dig till ett uppdrag med start senast den 7 augusti. Uppdraget börjar med en anställning hos Dreamwork part of Poolia och går för rätt person över till en anställning hos vår kund. Läs mer nedan och ansök gärna redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta nära bolagets ekonomichef och ansvara för ett nystartat bolag inom koncernen. Här kommer du ca hälften av din tid att hantera helheten av bolagets ekonomi vilket innebär bland annat löpande redovisning, hantera serviceavtal med bolagets kunder, bokslutsarbete, momsdeklaration och viss rapportering. Resten av din tid består av att ansvara för moderbolagets kundreskontra med kravhantering, bokföring av kundinbetalningar, avstämning av bankkonton etc. Delar av bokslut samt årsredovisning lämnas över till en extern part.

Vem är du?

Du som söker denna tjänst har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning, minst 5 års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och känner dig hemma i Excel.

För att trivas i rollen som redovisningsekonom krävs att du är noggrann, kvalitetsmedveten, strukturerad och ansvarsfull. Du arbetar självständigt men trivs i en platt organisation där det är en självklarhet att alla arbetar gemensamt mot samma mål. Vidare är du prestigelös och kan hugga tag i högt som lågt.

Om verksamheten

Vårt kundföretags huvudkontor ligger i Eslöv och har filialer på ett par andra orter. De har ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag och målet för hela verksamheten är att öka sina kunders lönsamhet med ett kvalitativt produkt- och serviceerbjudande. Den kvalitativa aspekten av kunderbjudandet genomsyrar hela organisationens arbete. På huvudkontoret i Eslöv arbetar ett 20-tal anställda inom funktionerna försäljning, marknad, ekonomi samt verkstad.

Bland de anställda råder det god anda, det är högt i tak och beslutsvägarna är korta. Man är mån om att samarbeta över gränserna för allas och bolagets bästa samt genom positiv attityd och konstruktiv feedback lyfta varandra.

Ansök nu
Stad
Lund
Publicerad
26 maj
Sista ansökningsdag
25 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68755