Drifttekniker

Drifttekniker i Windowsmiljö!

Kunskap, driv och ansvarstagande är tre ord som beskriver dig som vill söka tjänsten som drifttekniker för en av våra största kunder i Skåne. Har du arbetat i hela ledet från organisationskrav eller förändringar i organisationen till uppsättning och underhåll? Hittar du bättre i Active Directory än i power point? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett stort team där ni ansvarar för driften i bolaget. Som drifttekniker vet du att det ofta innebär att lösa problem som uppkommer under veckans gång och att kreativt och effektivt se till att dessa inte uppkommer igen. Det leder i sin tur till en hel del vidareutveckling både genom upptäckta fel men också genom organisatoriska förändringar. Just nu tar vi emot både seniora och juniora profiler då vi potentiellt kommer att ta in fler än en, så arbetsbeskrivningen kan komma att se lite olika ut beroende på vem du är, men gemensamt är att ni alla är tekniska problemlösare som tar ansvar över sina uppgifter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Windowsservrar (troubleshooting och plocka ut loggar)
Exchange
Active directory
DFS-servrar (meriterande)
PowerShell (meriterande)
Intresse för Azure (meriterande)
Flytande Engelska (concernspråk)

Om verksamheten

Bolaget som vi valt att anonymisera tills vidare är ett bolag på ca 450 personer och ligger i Lund. Företaget arbetar med tekniska lösningar så du kommer vara runt andra teknikintresserade personer. Vi skickar kandidater löpande så se till att söka idag, eller ring ansvarig rekryterare Agnes Billgren om du har några frågor.

Ansök nu
Stad
Lund
Publicerad
13 januari
Sista ansökningsdag
3 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
58104

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.