Administratör

Vi söker administratör till Advokatbyrån Kaiding

Vi söker nu en administratör till Advokatbyrån Kaiding i Luleå!

Trivs du i en spännande och dynamisk miljö med mycket eget ansvar? Har du fingertoppskänsla, älskar administration och brinner för att ge god service? Då är detta rollen för dig!

Om tjänsten

Som administratör hos Advokatbyrån Kaiding kommer du att arbeta nära dina kollegor, både lokalt men också i samarbete med kollegor på andra kontor. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter med många externa kontakter och positiva medarbetare i trivsamma lokaler mitt i Luleå centrum. Vi ser gärna att du trivs i en social roll där du är delaktig i att skapa en trivsam arbetsplats för alla kollegor.
Vi anser att det är viktigt att du som medarbetare får växa i ditt yrke, påverka ditt arbete och att du får utrymme att vara dig själv. Hos oss får du snabbt eget ansvar och kan bidra till byråns verksamhet.
För att kunna ta oss an våra klienters utmaningar på ett långsiktigt och hållbart sätt är vi övertygade om att medarbetarna måste ges möjlighet att förverkliga sina drömmar både på och utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som administratör hos Advokatbyrån Kaiding kommer du att arbeta med såväl interna som externa kontakter och vara vårt ansikte utåt. Du kommer att leverera god service genom kontakt med bland annat klienter, myndigheter, domstolar och medarbetare.

Rollen innebär hantering av bland annat:
– Receptionsarbete, så som bokningar, telefoni och korrespondens
– Post, fakturering och andra löpande kontorsgöromål
– Inköp av kontorsmaterial, fika etc
– Service och stöd till jurister och externa kontakter

Vem är du?

Vi sätter stort fokus på dina personliga egenskaper. Du har administration i blodet, är ambitiös, har ett öppet sinne och är bra på att ta människor. Du drivs av att ge god service och att lösa problem och leverera arbete med hög kvalitet. Du har gymnasieexamen och några års erfarenhet av administration. Vidare är du noggrann samt uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Du förutsätts ha goda IT-kunskaper och goda kunskaper i Office-paketet.

Om verksamheten

Advokatbyrån Kaiding grundades 1956. Idag är vi Norrlands största advokatbyrå med ett 70-tal medarbetare på sju orter i Norrbotten, Västerbotten och Jämtland.
Vi vill också vara Norrlands närmaste advokatbyrå. Med lokal närvaro och god kännedom om människor, näringsliv och företagande där advokatbyrån är etablerad erbjuder vi specialiserad juridisk rådgivning inom de flesta rättsområden.
Även om vi har en stark förankring i Norrland biträder vi löpande klienter både lokalt, nationellt och internationellt. Tack vare våra kompetenta medarbetare är vi marknadsledande på våra verksamhetsorter.

Ansökan:
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Har du några funderingar kring rollen, tveka inte med att höra av dig till oss på Poolia.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Luleå
Publicerad
23 november
Sista ansökningsdag
18 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66588