Projektadministratör

Projektadministratör till Vattenfall i Luleå

Vi söker en projektadministratör till Vattenfall Eldistribution i Luleå. Uppdraget är på heltid med start 1 mars och pågår till att börja med fram till sommaren 2024 med goda möjligheter till förlängning och att det blir långsiktigt.

Vill du vara med och stötta projektledarna med projektsamordning, arbetsmiljö, riskanalyser samt följa upp ekonomin inom projekten? Då kan detta vara något för dig!

Har du erfarenhet från projektarbete och projektmodeller så är det meriterande. Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt!

Om tjänsten

I din roll som projektadministratör så tillhör du en avdelning som består utav projektledare som leder projekt åt Vattenfall Eldistribution i geografin norra Norrland. Placering för tjänsten är Luleå.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetsuppgifterna kommer att omfatta bl.a. följande områden där programadministratören sköter det löpande arbetet, men även är med att planera och utveckla rutinerna för:

• Övergripande uppföljning av programmet
• Tids- och resursplanering och uppföljning
• Riskhantering
• Ekonomiuppföljning och fakturahantering
• Verksamhetsstyrning och internkommunikation
• Systemaccesser och behörigheter
• Erfarenhetsåterföring
• Beställningar och utanordningar

Arbetsinnehållet kan variera utefter respektive projekt- programs behov och på administratörens intressen och styrkor.

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning på universitetsnivå med inriktning projektledning eller ekonomi och som gärna har tidigare erfarenhet av administration, projektadministration eller ekonomiarbete.

Som person är du social med en förmåga att skapa goda relationer. Du arbetar både effektivt och noggrant.
Vi tror också att du är lättlärd och tycker om arbeta med dator och olika system.
Eftersom du kommer ingå i en arbetsgrupp är det viktigt att du är kommunikativ, duktig på att samarbeta och ansvarstagande i ditt arbete.

Om verksamheten

Vattenfall är ett ledande europeiskt energiföretag som i mer än 100 år elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete.

Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Därför driver vi omställningen till ett hållbart energisystem genom satsningar på förnybar produktion och klimatsmarta energilösningar för våra kunder.

Vi har cirka 20 000 anställda och är verksamma främst i Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark, Storbritannien och Finland. Vattenfall ägs av den svenska staten.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Luleå
Publicerad
9 januari
Sista ansökningsdag
7 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67156

Henna Vaalto