Logistik/Transport

Fordonsmekaniker

Vi söker en Fordonsmekaniker!

OM LULEÅ

Luleå är Norrbottens residensstad med nästan 80 000 invånare. Här förenas storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Just nu pågår många spännande projekt som gör att vår stad växer och byggandet av fler bostäder är i full gång för att ta emot ännu fler nya Luleåbor. 

OM LLT

Luleå Lokaltrafik AB (LLT) ansvarar för stadstrafiken i Luleå. Vi har 75 bussar, 150 anställda och omsätter 180 MSEK. I årliga kundundersökningar rankas vi som ett av landets bästa bussbolag i stadstrafik. Helhetsuppdraget att planera och bedriva trafik samt ansvara för marknadsföringen gör oss unika i Sverige. Det ger oss också möjlighet att fortsätta utveckla stadstrafiken och bli en viktig aktör i samhällsbyggandet.

Fordonsmekaniker INOM LLT 

Luleå Lokaltrafik är en bra arbetsgivare, det kan vi stå för! Ett bevis på det är att många som en gång börjar hos oss trivs och väljer att stanna kvar. Vi har ett stort fokus på arbetsmiljöfrågor och trivsel. Friskvård är viktigt och med eget gym kan våra anställda klara av sin träning i samband med jobbet. 

Du kommer att ingå i ett trivsamt arbetslag som tillsammans arbetar med service, underhåll och reparationer av våra fordon. Som fordonsmekaniker hos LLT utgör du en viktig funktion i organisationen. Du blir en tillgång i vårt arbete för att förbättra vår kvalitét och service.

Ditt dagliga arbete innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll på chassi och motorer, felsökning med diagnossystem samt karossreparationer. Arbetet genomförs i verkstad på LLT.

Vem är du?
Vi tror att du är en person som både kan jobba självständigt och tillsammans med andra. du utför ditt arbete på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Som person är du noggrann, punktlig och har en hög servicekänsla.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet eller utbildning, gärna inom fordonsmekanik eller motsvarande. B- körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen som fordonsmekaniker ser vi att du är intresserad av yrket, är öppen för ny teknik och vill utvecklas. Du har en god planeringsförmåga, är strukturerad och öppen för nya lösningar.

Är du intresserad, Skicka in din ansökan senast 2023-10-22

Kontaktperson:

Anders Ohlsson, Verkstadschef 070-602 5509 alt. anders.ohlsson@llt.lulea.se

Facklig kontaktperson:
Lisa Wallgren, 070-326 88 71 alt. lisa.wallgren@llt.lulea.se

Ansök nu
Stad
Luleå
Publicerad
18 september
Sista ansökningsdag
22 oktober
Referensnummer
13570