Programmerare

Duktiga webbutvecklare till Tietoevry i Luleå

Tietoevry, i samarbete med Poolia, söker nu dig som redan har ett passionerat intresse för webbutveckling. Vill du ta nästa steg i din karriär som webbutvecklare?

Då är du rätt person för oss. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Om tjänsten

Webbutvecklingen sker inom följande ASP.NET, MVC, C#, HTML5, JavaScript, CSS och SQL.

Stämningen i våra team präglas av en stark lagkänsla där man möter framgångar och löser utmaningar tillsammans.

Vem är du?

Du som vi söker har webutvecklingserfarenhet inom ASP.NET, MVC, C#, HTML5, JavaScript, CSS och SQL. Meriterande är om man även har erfarenhet av Bootstrap och SharePoint2013.
Att man har backend utvecklingserfarenhet är ett krav och frontend är meriterande där vi helst hittar någon med fullstack erfarenhet.

För att trivas i rollen bör du vara en ansvarstagande och noggrann lagspelare som inte är rädd för att komma med nya idéer. Du är även analytisk och kan se förbättringsmöjligheter. Du är självklart uppdaterad i den senaste tekniken och har förmåga att ta egna initiativ.

Tjänsten är på heltid och med tjänstgöringsort Luleå eller Skellefteå. För rätt sökande kan andra orter i Västerbotten eller Norrbotten också vara aktuella.

Om verksamheten

Tietoevrys mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.

I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. Vi har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder vår mjukvara och våra tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Tieto utgår från ett starkt nordiskt arv och kombinerar global förmåga med lokal närvaro.
Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland, och bolaget sysselsätter omkring 14 000 experter i cirka
20 länder. Tietos omsättning är cirka 1,5 miljarder euro.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Luleå
Publicerad
16 september
Sista ansökningsdag
15 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
57504

Helena Forsberg

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.