Inköpsassistent

Driven inköpsassistent till Vattenfall Luleå

Vi söker nu dig som vill jobba som inköpsassistent på Vattenfall tillsammans med många härliga kollegor. Är du intresserad av att utveckla din kompetens vad gäller upphandling och inköp så sök denna givande tjänst redan idag!

Uppdraget är ett bemanningsuppdrag genom Poolia med en anställningsperiod på 1år till att börja med

Intervjuer och urval sker löpande och uppdraget kan tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därmed inte med att skicka in din ansökan. Varm välkommen!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I din roll som inköpsassistent kommer du att assistera befintlig personal med varierande frågor och administrativa uppgifter, framförallt vad gäller upphandlingar och andra inköpsrelaterade frågor.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara:
• Hjälpa användarna med frågor om användning av affärssystemet SAP, t.ex. hur man ändrar en anmodan och frisläpper den för attestering igen, hur man letar upp rätt leverantör, vad de olika fälten betyder och hur de ska fyllas.
• Hjälpa användarna med fakturafrågor och hantering
• Hänvisa användarna till Servicedesk för systemfel
• Hjälpa användarna att hitta lathundar och utbildningsmaterial
• Administrera samtal och ärenden

Tjänsten är säkerhetsklassad och innan start kommer en säkerhetsintervju att genomföras.

Vem är du?

Du som söker har:
• SAP-kompetens, alternativt god generell systemkunskap med fördel inom inköp
• Tidigare arbetslivserfarenhet med erfarenhet som bidraget till processförståelse för flödet, från behov till betalning
• Vana från servicedesk/kundtjänst
• Erfarenhet av administrativa uppgifter
• Talar och skriver obehindrat på svenska

Som person är du kommunikativ och strukturerad med ett proaktivt tankesätt, du löser inte bara problemen utan utbildar även användarna.

Om verksamheten

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Luleå
Publicerad
10 november
Sista ansökningsdag
30 november
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66467

Fanny Davidsson

Henna Vaalto