Arbetsledare

Arbetsledare till HEAB stängsel

Är du en Arbetsledare med erfarenhet inom mark och anläggning eller kanske bygg som vill jobba i ett företag där du blir en betydande del i verksamheten? Då kan detta vara jobbet för dig!

HEAB stängsel levererar stängselanläggningar och system för yttre säkerhet till företag, fastighetsbolag, kommunala förvaltningar och till privatpersoner. Vi är i en expansiv fas just nu och söker därför en ny arbetsledare.

Om tjänsten

HEAB har sina lokaler i Antnäs utanför Luleå och som Arbetsledare är ditt upptagningsområde är fyrkanten med omnejd. Som arbetsledare är du ute hos kund större delen av din tid. Du kommer ingå i ett team i Luleå på 6 medarbetare, som växer med hjälp av underentreprenörer under sommaren. HEAB har även verksamhet i Kiruna och Umeå.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid, med provanställning om sex månader. Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas vid ev. anställning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Här får du arbeta på en arbetsplats som ger stor frihet under ansvar, här har du varierande dagar och möjlighet att påverka.
Som arbetsledare på HEAB är din roll att säkerställa att arbetet med stängselsättningen flyter. Du träffar kunder och koordinerar arbetet på plats. Du säkerställer kabelutsättning och att material samt kompetens finns vid rätt tid. Det är dig kunden i stor utsträckning möter. Din roll blir att säkerställa att arbetsplatsen uppfyller HEABs högt ställda förväntningar på miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt att projektet under byggtiden genomförs enligt tidplan, med god kvalitet och ekonomi.

Vem är du?

Vi tror att rätt person har några års erfarenhet av arbetsledning från byggen eller kanske mark och anläggning.

VI söker dig som är serviceinriktad, ordningsam, kommunikativ, har en hög ansvarskänsla och en vilja att utvecklas i det du gör. Det är också viktigt att du är lyhörd för kundernas och medarbetarnas önskemål eftersom det är servicenivån och engagemanget till våra kunder och medarbetare som utgör grunden till fortsatt framgång. För att lyckas bra i rollen så är du kvalitetsmedveten, professionell och noga med att alltid göra ett bra arbete.

Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. Körkort är ett krav och har du även BE är det meriterande.

Om verksamheten

HEAB har gjort Sverige säkrare sedan 1972. Vi levererar grindar och stängselsystem för offentliga miljöer som skolor och idrottsplatser. Vi erbjuder även kompletta säkerhetslösningar med projektering, material och montering. Läs gärna mer på vår hemsida https://www.heabstangsel.se/

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Luleå
Publicerad
1 juni
Sista ansökningsdag
30 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64666