Löneadministration

HR-Generalist till snabbväxande företag i Lomma

Är du en sån som gillar människor och HR-frågor (och är bra på det såklart), och vill vara en del av ett schysst gäng som växer så det knakar? Där du får jobba operativt och dessutom får vara med och forma arbetssättet? Då passar du nog för rollen som HR-Generalist hos StickerApp i Lomma.

Om tjänsten

StickerApp är ett snabbväxande entreprenörsdrivet bolag. Under åren har vi etablerat oss på alltfler geografiska marknader (uppe i 40 nu), och mångdubblat både vår försäljning och våra anställda som en naturlig följd.

Som ett led i detta är vi på jakt efter vår nya HR- generalist. Vi letar alltså efter dig som vill ta ansvaret för att sköta alla personalrelaterade ärenden hos oss på StickerApp.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Det viktigaste först – det här är en helt ny roll. Det innebär att du kommer få möjligheten att hjälpa till att forma rollen och hur arbetet, processer och sånt som rör personal ser ut.

Vad innebär tjänsten utöver det? Jo. I stora drag är det dagligt ansvar för allt HR-relaterat. Det kan vara allt från att skriva anställningsavtal, till arbetsmiljöarbete, att jobba med introduktionsprogram för nyanställda eller stötta vid rekrytering. Plus andra personalfrågor som kan tänkas dyka upp. Och du kommer att jobba med detta tillsammans med vår VD och våra avdelningschefer.

Under din arbetsdag kommer du att blanda stort och smått och det är ju detta som gör det så roligt. Ena stunden kan du leda förändringsprojekt på strategisk nivå för att därefter styra upp en gemensam after work innan du administrerar hörlurar till vår produktionspersonal. Som sagt – stort och smått.

Som vi nämnde är rollen helt ny. Det innebär att du kommer få chansen att påverka arbetets riktning (med allt vad det innebär) – vi räknar med att du är peppad på detta.

Vem är du?

Du har en relevant akademisk utbildning och har du jobbat med detta i några år (kunskaperna sitter där dom ska med andra ord). Du är bekväm att arbeta med arbetsrättsliga frågor och van vid fackliga förhandlingar. Det är av stor vikt att du har erfarenhet av att arbeta med processerna kring rekryterings- samt rehabiliteringsarbete och att du trivs att arbeta självständigt. Tjänsten kräver att du har god systemkunskap i Microsoft Office olika funktioner samt presentationsvana. Vi ser gärna att du har erfarenhet av HR arbete i produktionsmiljö omfattande både tjänstemän och kollektivanställda. Du behöver ha goda kunskaper i Engelska och Svenska i tal och skrift då vi är ett mångkulturellt företag.

Utöver de mer formella kraven, är det kanske nästan viktigast hur du är som person. Bortsett från att vara en såndär kollega man vill ha – glad, social och allt det där – så vill vi att du är lika peppad som oss på den snabba tillväxten StickerApp befinner sig i. Och att du är sådär snabb i vändningarna, beredd att ta ansvar och gillar när det händer mycket, som en sån expansiv fas innebär.

Eftersom du kommer jobba med människor är det ganska viktigt att du gillar det. Plus är bra på det. Samma sak gäller processer och sånt. Förresten, ibland krävs det att du är tydlig och bestämd. Så du är beredd på det.

Om verksamheten

StickerApp är ett bolag inom digitalt tryck och e-handel, och har marknader i USA och Japan samt över hela Europa. Hos oss får kunden göra egna klistermärken och telefonskal online på ett snabbt och enkelt sätt. Det är framförallt designers och småföretagare som handlar av oss, men även en hel del privatpersoner. Sen starten 2006 har vi vuxit till att bli ca 80 anställda, och omsätter årligen runt 200 Mkr (vi är globalt ledande på vår marknad). Vi har ett mindre kontor i USA, men de allra flesta av oss sitter på huvudkontoret i Lomma. Vi har precis flyttat in i helt nya och superfina lokaler, inredda av arkitektbyrå.

Vi på StickerApp är ett avslappnat gäng som tycker såhär: att få ha kul och vara kreativ är ganska viktiga delar av jobbet. Vi tror helt enkelt att resultatet blir bättre då. Och att oavsett vad ens roll är, så är alla precis lika viktiga för att StickerApp ska gå så bra som möjligt. Kolla gärna in oss på stickerapp.com och caseapp.com, och även våra instagram-konton @stickerapp och @caseapp, för att få en känsla för vilka vi är.

Ansök nu
Stad
Lomma
Publicerad
14 januari
Sista ansökningsdag
30 januari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
62702