Teknisk Support

Teknisk support till Nellemann Machinery!

Är du en tekniskt kunnig person med lantbrukserfarenhet? Då har du nu chansen att bli en del av Nellemann Machinery – en av Skandinaviens största leverantörer av professionella maskiner och tillbehör för skötsel och underhåll av väg- och gräsytor samt lantbruksmaskiner. Nellemann Machinery bygger för framtiden och är redo för vidareutveckling och tillväxt på en spännande marknad och söker dig som vill utveckla detta vidare tillsammans med oss. Tjänsten är tillsvidare och belägen i Skänninge.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som teknisk support kommer du att vara en länk mellan tillverkare, återförsäljare och slutkund. Du får en mycket central och självständig roll och är viktig för vår fortsatta utveckling, där du kommer att vara teknisk expert på produkter som levereras av Nellemann Machinery. Du blir därmed en viktig och central resurs både internt och för våra partners och återförsäljare. Uppdraget innebär att vara en problemlösare på plats hos kund, vilket innebär en del resor.

Uppdateringar och servicerutiner är en del av vardagen. Du kommer att ingå i ett mycket ambitiöst team som har ett stort engagemang för företaget och dess produkter. Högt i tak är en självklarhet och det finns goda möjligheter påverka företagets utveckling. Du kommer in i ett team med hög kompetens och ett stort engagemang för att våra kunder ska få den bästa kundupplevelsen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Teknisk dialog med de olika tillverkarna, samt med kollegor i Nellemann internationellt
• Teknisk support internt och till återförsäljare
• Utbildning internt och externt
• Uppdatera interna system samt se till att information, uppdateringar och förändringar från tillverkare kommer ut till återförsäljare och kunder

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant teknisk bakgrund, troligtvis med en utbildning inom jordbruksmekanik eller industrimekanik samt erfarenhet av entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner eller tyngre fordon. Du har ett stort intresse för området och vi ser gärna vidare kompetens i form av kurser och certifikat inom diagnosteknik, elektronik, hydraulik och mekanik.

För att axla rollen är det viktigt att du trivs med den här typen av utrustning och material. Du är social och trivs i att samarbeta nära med kollegor och kunder i samband med utbildning, kurser och teknisk support. Du är orädd, trygg och ansvarsfull. Du kan initiera och prioritera, gillar att ha mycket ansvar och trivas i en hektisk vardag. Eftersom rollen innebär mycket kontakt med kollegor och tillverkare i andra länder är god engelska en förutsättning, du bör även ha en god social kompetens och lätt för att samarbeta.

Om verksamheten

Nellemann Machinery är en av Skandinaviens största leverantörer av professionella maskiner och tillbehör för skötsel och underhåll av väg- och gräsytor samt lantbruksmaskiner. Vi levererar till hela Skandinavien och säljer de mest attraktiva produkterna på marknaden.

Nellemann Machinery tog över import och försäljning av Kubota i Skandinavien under 2017. Nellemann-koncernen har även verksamhet inom import, försäljning och service av Aston Martin, Kia och Isuzu samt försäljning och service av Volvo i Danmark.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
11 juni
Sista ansökningsdag
27 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59786

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.