Logistiker

Taggad på nästa uppdrag inom logistik?

Vi på Poolia söker just nu logistiker för kommande uppdrag runt om i Östergötland! Konsultuppdragen som erbjuds inom logistik är av varierande karaktär och styrs av våra kunders behov. Genom att skicka in din ansökan via denna annons öppnas dörrar för varierande möjligheter och utmaningar.

Är du intresserad av att arbeta med orderhantering, koordinering och uppföljning av leveranser? Är du en social person som trivs med att ha mycket kundkontakt? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, när ett uppdrag som matchar din profil dyker upp så ringer vi dig direkt!

Om tjänsten

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att utveckla och förbättra produkter, logistik och/eller service. Rollen kommer att ha stort fokus på att identifiera och definiera utvecklings- och förbättringsområden och att överföra dessa till implementerade lösningar för att bidra till framgång. Tjänsten innebär daglig kommunikation med diverse kontakter, med ett ständigt fokus på marknadens behov. Vidare kommer du bland annat få möjligheten att arbeta med marknadskoordinering inom logistik, inköp, orderhantering, spedition, transportplanering, fakturahantering samt uppföljning av processer i syfte att nå uppsatta mål.

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom logistik eller motsvarande. Antingen har du längre erfarenhet av arbete med logistik eller så har du kanske precis hunnit påbörja din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens. Som person är du bra på att se helheten samt har ett affärsmässigt tänk. Du är en engagerad teamplayer med stor initiativförmåga och driv som är hängiven att nå uppsatta mål. Du har god kunskap i Microsoft Office och Excel och gärna SAP och är flytande i engelska samt svenska i både tal och skrift. Då uppdragen inom logistik varierar mycket ser vi gärna att du tydligt beskriver just dina intresseområden samt främsta styrkor i din ansökan!

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
14 mars
Sista ansökningsdag
9 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67747