Systemförvaltare

Systemförvaltare till Saab i Linköping

Har du ett stort teknikintresse och tidigare arbeta inom systemförvaltning? Till Saab i Linköping söker vi nu en erfaren systemförvaltare till 3DMI/MBDMI. Tjänsten är på konsultbasis med önskad start 1/12 och förväntas pågå ett år framöver. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Tjänsten som systemförvaltare innebär teknikinformationslösning baserad på Delmia och för Gripen E. Arbetsuppgifterna kommer innefatta allt ifrån installation, konfiguration och integration av befintliga system. Vidare handlar det om anpassning och vidareutveckling av befintliga system där det ständigt pågår ett nära samarbete med användare och kravställare.

Vem är du?

För att passa i rollen som systemförvaltare har du en utbildning inom systemvetenskap, systemförvaltning, kognitionsvetenskap eller motsvarande. Vidare har du några års arbetserfarenhet inom relevant område. Som person har du god samarbetsförmåga med andra och tycker om att arbeta så väl självständigt som i grupp. Du drivs av innovativa tekniklösningar och har ett strukturerar och noggrant arbetssätt. Vidare har du god social kompetens och är kommunikativ på så väl engelska som svenska i både tal och skrift.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
8 november
Sista ansökningsdag
24 november
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55210

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.