Systemadministratör

Systemadministratör till Saab i Linköping

Till Saab i Linköping söker vi en Systemadministratör inom säkerhetslogg. Låter detta som något för dig? Tjänsten är på konsultbasis med önskad start 1a december och pågår initalt 6 månader framåt. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som systemadministratör kommer du att bygga och underhålla säkerhetsloggen i enskilda miljöer. Tillsammans med systemägare innefattar arbetet att att identifiera logginformation samt förbättra arkiveringen och hanteringen av loggar. Arbetet sker i nära samarbete med de som sköter huvuddomänen och medarbetare på övervakningscentralerna. Vidare ingår allmän systemadministration, scripting och automatisering av processer.

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi att du har en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet och gärna något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett intresse för logg, säkerhet och administration samt gedigen kunskap i Linux. Du uppskattar att arbeta med varierade arbetsuppgifter och med

Som person är du noggrann, en lagspelare och självgående i ditt arbete. Då du kommer ha många kontaktytor internt krävs att du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ samt att du kan uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och kräver därför svenskt medborgarskap och en säkerhetsprövning kommer ske i samband med anställning.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
18 november
Sista ansökningsdag
30 november
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55311

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.