Tekniker

Supporttekniker till välkänt och globalt företag i Linköping!

Är du en serviceinriktad person med stort teknikintresse och datorvana? Då kan detta vara något för dig! Just nu söker vi nämligen en Supporttekniker till vår globala och väletablerade kund i Linköping! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I din roll som Supporttekniker kommer du tillsammans med en mindre arbetsgrupp ansvara för kundsupport både i butik och telefon till alla medarbetare på företaget, med fokus på telecom. I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa och serva med frågor gällande abonnemang, appar och beställningar av telefoner. I rollen ingår det även att sammanställa fakturaunderlag och agera som first line-support.

Vem är du?

Rollen som Supporttekniker innebär dagligt samarbete och kommunikation med andra, vilket kräver att du är serviceinriktad och kan agera problemlösande. Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är noggrannhet, hög arbetsmoral, att kunna ta egna initiativ och en bra inställning. Som person ser vi även att du är ansvarsfull och en person som är pålitlig.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du har;
• Fullständiga gymnasiebetyg.
• God datorvana.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
11 juni
Sista ansökningsdag
24 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53841

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.