Inköpare Strategisk

Strategisk inköpare till Saab i Linköping

Har du tidigare arbetat som strategisk inköpare och vill utvecklas tillsammans med härligt kollegor på Gripen Support på Saab i Linköping? Då har vi tjänsten för dig! Med önskad start start första september söker vi nu en erfaren strategisk inköpare för ett konsultuppdrag som förväntas pågå till sista mars 2021. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

I rollen som strategisk inköpare hos Saab kommer du att vara en del av inköpsorganisationen och vara kommersiellt ansvarig vid upphandling av produkter till affärsenheten Gripen Supports olika program och projekt. I rollen säkerställer du kostnadseffektiva och kvalitetssäkrade strategier och inköp av produkter. Vidare innebär rollen att du säkerställer kostnadseffektiva och kvalitetssäkrade strategier och inköp av produkter. På Saab arbetar man nära tillsammans med teknik-, kvalitet- samt projektledningsteamen.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:
– Ställa ut anbudsförfrågningar och hantera anbud
– Utveckla befintliga affärer med leverantörerna för att hitta optimal och kostnadseffektiv livscykel.
– Göra kostnadsanalyser samt identifiera och kontinuerligt hitta kostnadsbesparingar
– Teckna, vidareutveckla och förvalta leverantörsavtal
– Ansvara för förhandlingar
– Driva och medverka i tvärfunktionella team.
– Upphandlingar av GSE:er

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi att du har relevant eftergymnasial utbildning samt gedigen erfarenhet av att arbeta som strategisk inköpare. Du hanterar komplexa ERP-system samt talar och skriver flytande på engelska. Som person är du strategisk och analytisk i ditt förhållningssätt och har en förmåga att tillämpa ett helikopterperspektiv på ditt arbete. Att vara en lagspelare samt kunna driva egna processer framåt är en förutsättning för att trivas i rollen.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
29 juli
Sista ansökningsdag
16 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57235

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.