Inköpare Strategisk

Strategisk Inköpare till Saab i Linköping

Till Saab i Linköping söker vi en erfaren strategisk inköpare. Önskad start är omgående och uppdraget förväntas pågå 12 månader framåt. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som strategisk inköpare ansvarar du för inköpsprocessen med mål att säkerställa att upphandlingar är i linje med organisationens mål, behov och strategier. Du har en aktiv roll i utvecklandet av inköpsstrategier för att garantera att leverantörer bedöms i enlighet med Saabs uppsatta standarder. Vidare deltar du i olika projekt och utvecklingsprocesser för att se till att inköpsaspekter beaktas och beräknas i enlighet med organisationens övergripande mål. I din roll har du nära kontakt med leverantörer och är delaktig i förhandlingar och upprättande av leveransavtal. Löpande arbetar du med marknads-, kostnads- och riskanalyser samt arbetar proaktivt för att minimera eventuella risker.

Vem är du?

För att passa i rollen har du en relevant eftergymnasial utbildning och ett par års erfarenhet av liknande arbete. Du hanterar komplexa ERP-system samt talar och skriver flytande på engelska. Som person är du strategisk och analytisk i ditt förhållningssätt och har en förmåga att tillämpa ett helikopterperspektiv på ditt arbete. Att vara en lagspelare samt kunna driva egna processer frammåt är en förutsättning för att trivas i rollen.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Please apply by registering your CV here on our website. Click on the ”Ansök” button to the right. It is our recommendation that you register as much information as possible and that you attach a complete CV-document. Please check that your correct e-mail address is registered.

Poolia is a registered staffing agency, meaning that we comply with the requirements set by Bemanningsföretagen – the Swedish Association of Staffing Agencies.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
25 november
Sista ansökningsdag
8 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55410

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.