Produktionsplanerare

Sommarjobb som produktionsplanerare HKScan

Är du en utåtriktad problemlösare med intresse för produktion? Då kan du vara den vi söker! Till HKScan söker vi nu en produktionsplanerare som kan täcka upp för ordinarie personal under sommarperioden, vecka 24-33.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Produktionsplanerare kommer du att jobba nära produktionen och planera den och leveranser för kött och chark. Du balanserar efterfrågan utifrån prognoser och kundorder med hänsyn till produktionskapacitet och mängden tillgänglig råvara.

Arbetet innebär mycket kontakt med kunder, säljorganisation, produktionsledning samt andra inom Supply Chain-organisationen.

Vem är du?

Vi tror att du är i början av en högskoleutbildning inom t ex logistik och att du är intresserad av produktion, kontakter och administration. Som person är du självständig, drivande, noggrann, ansvarstagande och gillar problemlösning. I och med att du kommer att ha många kontakter krävs det att du trivs med det och är utåtriktad.

Då det behövs en längre introduktion och vi gärna vill jobba flera somrar med dig så tror vi att du går första året på en längre utbildning. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så är det meriterande. Då det emellanåt är högt tempo och mycket att göra så är det viktigt att du är stresstålig, alltid med kunden i fokus.

Om verksamheten

På HKScan älskar vi när maten både smakar gott och gör gott! Vi är stolta över våra varumärken Scan, Pärsons och Bullens, och alla de produkter vi kan erbjuda våra konsumenter. Vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag och kunna erbjuda produkter som möter den växande efterfrågan på att kunna äta mer flexibelt och varierat.

Vår verksamhet omfattar hela värdekedjan, från gård till gaffel, vilket gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av olika yrkesroller och goda möjligheter till professionell utveckling. Vi är en internationell livsmedelskoncern med närmare 7000 medarbetare och verksamheter både i Finland, Baltikum, Sverige och Danmark. I Sverige finns vi i Stockholm, Linköping, Kristianstad, Skara och Halmstad.

Hållbarhetsarbetet präglar alla delar av vår verksamhet och vi strävar ständigt efter att skapa en miljö som bygger på omtanke, förtroende och respekt, både internt och externt. Som en av de största aktörerna i branschen ställer vi höga krav på oss själva att hela tiden ligga i framkant. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
1 mars
Sista ansökningsdag
5 april
Omfattning
Sommarjobb
Referensnummer
67871