Innesäljare

Sommarjobb som Innesäljare till Mårdskog & Lindkvist i Norrköping

Är du en noggrann och kommunikativ person? Trivs du i en arbetsroll där du får möjlighet att ge god service gentemot befintliga kunder? Då kan du vara den vi söker! Till Mårdskog & Lindkvist söker vi nu innesäljare som kan täcka upp för ordinarie personal under sommarperioden, vecka 23-33.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som innesäljare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot beställningar via telefon och webb, du hanterar leveranser och reklamationer samt registrerar ordrar. Du kommer få möjlighet att arbeta i en kommunikativ roll med många olika kontaktytor.

Du förväntas vara tillgänglig på heltid under vecka 23-33. Arbetstiderna är mellan 08.00 och 16.30 måndag till fredag.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning inom ett relevant område eller dig som har möjlighet att stötta upp under sommarperioden. Vidare är det meriterande om du tidigare har erfarenhet av serviceyrket, men inget krav. Vi ser det även som meriterande om du har arbetat i Jeeves. Därtill kräver tjänsten att du har flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift.

För att passa för tjänsten ser vi att du är kommunikativ, noggrann och alltid har inställningen att ge god service. Du trivs i samarbete med andra och är duktiga på att bemöta olika människor i olika situationer.

Om verksamheten

Mårdskog & Lindkvist är en ledande regional fullsortimentsgrossist och helhetsleverantör till den kommersiella Foodservicemarknaden i Småland, Blekinge, Halland, Västergötland, Östergötland, Sörmland och delar av Mälardalen. Våra anläggningar är placerade i Jönköping, Norrköping och Kalmar med huvudkontor i Jönköping.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
10 mars
Sista ansökningsdag
3 april
Omfattning
Sommarjobb
Referensnummer
67994

Emma Eurenius