Koordinator

Sommarjobb som grossistkoordinator till HKScan

Är du lösningsfokuserad och kommunikativ? Trivs du i en arbetsroll där du får möjlighet att ge god service gentemot befintliga kunder? Då kan du vara den vi söker! Till HKScan söker vi nu en grossistkoordinator som kan täcka upp för ordinarie personal under sommarperioden, vecka 23-32.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Grossistkoordinator tar du emot order från våra grossister och kunder. Du fungerar som den dagliga kundkontakten och problemlösaren där du får prioritera order och lösa problem tillsammans med kund och sedan kommunicera till både interna och externa kunder.

Du arbetar med kampanjbevakning, leveransuppföljning och är den viktiga länken mellan logistik, planering, KAM, sälj och kund. Reklamationshantering och kreditering kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta tillsammans med andra koordinatorer, telesäljare och fältsäljare och tillsammans säkerställer vi att våra kunder får våra fina produkter!

Vem är du?

Ett lösningsfokuserat arbetssätt och arbetsglädje är en förutsättning för att du skall lyckas och trivas! Vi erbjuder ett spännande, självständigt och utmanande jobb, där du kommer att kunna göra stor skillnad för vår affär.

Du har passion för säljyrket, har energi och entusiasm. Du kan arbeta självständigt och lösa de problem som uppkommer. Det är viktigt att du är kommunikativ och gillar prata i telefon. Att kunna planera och strukturera arbetet är också en fördel.

Vi tror att du är i början av en högskoleutbildning eller avslutad gymnasieutbildning med någon påbyggnadsutbildning. Som person är du glad och positiv och har lätt att knyta och bibehålla både nya och gamla kontakter. Då vi emellanåt jobbar i ett högt tempo, men samtidigt ska hålla en god kundkontakt, är det viktigt att du är stresstålig. Har du erfarenhet av försäljning är det meriterande.

Om verksamheten

På HKScan älskar vi när maten både smakar gott och gör gott! Vi är stolta över våra varumärken Scan, Pärsons och Bullens, och alla de produkter vi kan erbjuda våra konsumenter. Vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag och kunna erbjuda produkter som möter den växande efterfrågan på att kunna äta mer flexibelt och varierat.

Vår verksamhet omfattar hela värdekedjan, från gård till gaffel, vilket gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av olika yrkesroller och goda möjligheter till professionell utveckling. Vi är en internationell livsmedelskoncern med närmare 7000 medarbetare och verksamheter både i Finland, Baltikum, Sverige och Danmark. I Sverige finns vi i Stockholm, Linköping, Kristianstad, Skara och Halmstad.

Hållbarhetsarbetet präglar alla delar av vår verksamhet och vi strävar ständigt efter att skapa en miljö som bygger på omtanke, förtroende och respekt, både internt och externt. Som en av de största aktörerna i branschen ställer vi höga krav på oss själva att hela tiden ligga i framkant. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
1 mars
Sista ansökningsdag
5 april
Omfattning
Sommarjobb
Referensnummer
67870

Emma Eurenius