IT

Second Line Support för uppdrag hos kund!

Har du ett stort engagemang och ett professionellt kundbemötande? Har du dessutom några års erfarenhet av IT-support och gillar att lösa tekniska utmaningar? För dig som vill fortsätta utvecklas med ett av Sveriges ledande IT-företag har vi nu en fantastisk möjlighet!

För vår kunds räkning söker vi nu en tekniker som kan stödja och hjälpa till med att lösa ärenden som eskalerat från första linjen. Du kommer att arbeta som konsult via Poolia under uppdraget som varar ca. 6 månader, med stor chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

På IT-avdelningen blir du en viktig del i en miljö omgiven av engagerade och nytänkande kollegor. Arbetsuppgifterna kommer bestå av felsökningar av de mer komplexa utmaningar som kan uppstå bland användare i företagets miljö. Vi ser därför gärna att du är en person med bred kunskap kring hur en IT-miljö fungerar samt en förståelse för organisationens användning av IT-tjänster. Förutom teknisk felsökning består tjänsten av en del administrativa arbetsuppgifter och även förberedelser av leveranser till kontorsnära IT. Då du dagligen kommer vara i kontakt med företagets användare så är det viktigt att du har en god både kommunikativ och pedagogisk förmåga, samt att du uppskattar mötet mellan människor.

Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten är en person med stor problemlösningsförmåga, du ser lösningar istället för hinder och kan på ett lugnt och metodiskt sätt lösa de utmaningar du ställs inför. Vi ser utöver detta att du har en god kommunikativ förmåga, positivt inställd till förändringar samt är en lagspelare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap inom:

* Komplexa IT-miljöer
* Ärendehanteringssystem
* Datorer och kringutrustning, nätverk, operativsystem, kommunikation och informationssäkerhet
* Liknande arbetsuppgifter

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Processen fortlöper successivt under sommaren, med hänsyn till semesterperioder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
5 augusti
Sista ansökningsdag
21 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65129