Säljare

Säljare till Kinnarps i Norrköping – Var med och bygg framtidens lag

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.
Kinnarps.se

Om tjänsten

Vi kan erbjuda en mer senior säljroll där du kommer få använda alla dina tidigare erfarenheter inom sälj. I rollen arbetar du tätt tillsammans med ditt säljteam med att förbättra vår affär i syfte att öka Kinnarps marknadsandelar samt utveckla försäljningen inom Kinnarps Norrköpings försäljningsområde.

Du upprätthåller och skapar goda relationer med befintliga kunder samt bearbetar marknaden och prospektkunder.
Du är duktig på försäljning och tillsammans med dina kollegor utvecklar ni ert geografiska område med uppdraget att öka marknadsandelar och lönsamhet. Du har eget budgetansvar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Engagerat genomföra och utveckla kundmöten inom ditt kundområde
– Försäljningsutveckla och bearbeta din kundplattform
– Projektleda arbetet vid upphandling, beställning och offerthantering
– Medverka vid kundmöten, event och mässor
– Följa upp och säkerställa genomförda leveranser

Vem är du?

Du som söker jobbar troligtvis idag i en säljroll, och /eller uppsökande försäljning där du ansvarar för din egen försäljningsbudget. Som person är du ambitiös och resultatorienterad med högt eget driv och har lätt att ta kontakt och skapa kundmöten. Att kunna hålla i många frågor och kontakter samt att vara strukturerad är några absolut grundläggande krav för tjänsten. Genom ett väl anpassat arbetssätt med goda kunskaper skapar du ett förtroende hos kunden, som i sin tur bygger för långsiktiga affärsrelationer. Vi ser även att du har ett intresse för estetik då det är en betydande del i framgången som säljare.

Vidare känner du igen dig i följande:
– Erfarenhet av försäljning inom B2B
– Presentationsteknik och förhandlingsvana
– God affärsförståelse och erfarenhet inom ekonomi
– Kontaktnät inom regionen
– Branschvana är meriterande
– Eftergymnasial utbildning inom sälj – eller ekonomi
– B-körkort är ett krav måste då tjänsten innebär resor till kund

Då rollen är kontaktintensiv och ställer höga krav på aktivitet och flexibilitet behöver du vara noggrann och ha ett utpräglat intresse för kundmötet och för affären. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet i denna rekryteringen.

Vi arbetar med löpande rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
9 juni
Sista ansökningsdag
8 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64844

Sofia Beuschel