Tekniker

Säkerhetstekniker till Passéra

Brinner du för säkerhet och vill ha en roll med teknik och service i fokus? Vill du även bli del av ett härligt gäng som värnar om att ha roligt på jobbet och gillar att arbeta tillsammans? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Passéra i Linköping är ett snabbt växande bolag som nu expanderar och förstärker sitt säkerhetsteam med ytterligare en kollega. Tjänsten är en tillsvidareanställning vilket innebär att du blir fast anställd av Passéra, part of Prosero Security Group. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Säkerhetstekniker blir du del av ett team på tre kollegor som ansvarar för löpande underhåll av olika säkerhetssystem såsom larm, lås, TV-övervakningssystem och passersystem hos befintliga kunder. Du driftsätter, programmerar, integrerar och analyserar säkerhetssystemen ute hos kund. Vidare ansvarar du för att dina kunder får bästa möjliga service. Du utför allt från behovsanalys till support och merförsäljning. Till dina arbetsuppgifter hör att hålla dig uppdaterad om lagar och föreskrifter inom området och även utbilda användare på plats i olika verksamheter.

På Passéra välkomnas du till ett fritt och varierat arbete med högt i tak och korta beslutsvägar. För dig med höga ambitioner finns alla möjligheter att utvecklas inom företaget som präglas av entreprenörskap och framåtanda. Teamet består av positiva kollegor som alla värdesätter en stark gemenskap och delar passionen för säkerhet. För oss är det allra viktigaste att du ska trivas och därför erbjuds du givetvis friskvårdsbidrag, utbildningar, förmåns- eller tjänstebil och marknadsmässig lön.

Vem är du?

Linköpings trevligaste team söker dig som är engagerad, självgående och som brinner för det tekniska. Du har minst något års erfarenhet i branschen. Om du är en person med ett nyfiket förhållningssätt, handlingskraft och en förmåga att se lösningar där andra ser hinder, passar du perfekt för denna tjänst. Då arbetet utförs till stor del ute hos kund ställs krav på att du känner dig trygg i kundmötet samt efterföljande dialog. För dig är det viktigt att alltid sträva efter att ge kunden bästa möjliga service. Arbetet ställer även krav på struktur, noggrannhet samt mycket goda kunskaper i svenska språket. Vidare krävs B-körkort.

Om verksamheten

Säkerhet är mer än teknik, lås och regelverk. Ja, för Passéra handlar det om att tänka till, se sammanhanget, se med nya ögon och hitta lösningar som passar för olika fastigheter och verksamheter – alltid med din trygghet i främsta rummet. Passéra började som en lokal och småskalig uppstickare i Jönköping för drygt ett decennium sedan. Härifrån har vi vuxit och utvecklats via nya kunder, större uppdrag, fler medarbetare och mer kunskap, till att bli en nationell aktör med fortsatt lokal förankring. Vi har både kompetens och kapacitet att ta oss an stora uppdrag och komplexa projekt, samtidigt som vi har en fot kvar på lokalt plan. Idag återfinns våra kunder främst inom större projekt, nybyggnation och offentliga verksamheter. Passéra är även en del av Prosero Security Group.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
29 augusti
Sista ansökningsdag
25 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65593