Rekryterare

Rekryteringskonsult till Saab!

Har du bakgrund inom rekrytering och söker ett nytt uppdrag där du får chansen att bidra med att hitta rätt kompetens? Har du en enastående förmåga att kommunicera och samarbeta? Just nu söker vi dig som vill arbeta som rekryteringskonsult på Saab. Rollen är ett konsultuppdrag som har start omgående och sträcker sig till slutet av juni 2023. Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som rekryteringskonsult på Saab kommer du avlasta de rekryterande cheferna. I rollen ansvarar du för den inledande delen av rekryteringsprocessen, vilket inkluderar kravprofil, publicering av annonser, möten med rekryteringschefer och intervjuer. Dessutom kommer du spela en viktig roll i olika projekt och aktiviteter för att attrahera kandidater till företaget.

Vem är du?

Tull den här rollen söker dig med något/några års erfarenhet av rekrytering eller HR. Du har arbetat med urval och intervjuer, och har en förmåga att på ett effektivt sätt hitta rätt kandidat till rätt position. Du har en mycket god förmåga att kommunicera med olika människor, på såväl svenska som engelska. Du har även erfarenhet av att skriva och redigera annonser på båda dessa språk.

För att trivas i rollen är du flexibel och strukturerad. Du trivs med att arbeta i team, och att dela kunskap och erfarenhet med arbetsgruppen ligger dig varmt om hjärtat. Du är driven, social och drivs av att knyta kontakter med nya människor.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
12 september
Sista ansökningsdag
11 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65744

Love Fransson