Rekryterare

Rekryterare till statlig myndighet i Linköping!

Har du erfarenhet av att arbeta med hela rekryteringsprocessen och har ett stort engagemang för människor? Då har vi uppdraget för dig! Vi söker nu en rekryterare till en statlig myndighet. Vår kund befinner sig i en mycket expansiv fas och behöver nu förstärkning inom rekrytering för att utöka deras stöd till verksamheten. Konsultuppdraget är på heltid med önskat tillträde snarast och sträcker sig ca 6 månader framåt med möjlighet till förlängning eller anställning.

Tjänsten är med placering på deras kontor i Linköping.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara inom rekrytering där du både kommer ansvara för hela rekryteringsprocesser samt stötta övriga kollegor i deras rekryteringar. Du arbetar konsultativt och nära verksamheten där du tillsammans med ansvariga chefer driver parallella rekryteringsprocesser för olika typer av tjänster, med tonvikt på kvalificerade roller inom högteknologisk forskning och utveckling. Utöver rekryteringsarbete kommer du även stötta dina kollegor med HR-administrativa uppgifter som t.ex. att skriva och administrera beslut, administration i våra rekryterings-/HR-system samt administration kopplat till utbildning. Du kommer även att få delta i arbeten/projekt tillsammans med övriga kollegor inom HR-enheten. Då alla tjänster på myndigheten är säkerhetsklassade kommer du även genomföra säkerhetsprövningsintervjuer.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen inom HR-området. Du har erfarenhet av att arbeta med kompetensbaserad rekrytering och är en van systemanvändare. Har du dessutom erfarenhet av rekrytering inom staten samt erfarenhet av att genomföra säkerhetsprövningsintervjuer är det meriterande.

Som person har du mycket god förmåga att samarbeta och har lätt för att skapa relationer samt att bygga förtroende och bidra till en god teamkänsla. För dig är det naturligt att sätta upp och hålla tidsramar där du bidrar med din positiva inställning. Vidare är du är strukturerad, självgående och är van att arbeta i ett högt tempo. Vi ser att du tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. I den här rollen är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
10 mars
Sista ansökningsdag
31 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67687

Emma Eurenius