Redovisningskonsult

Redovisningskonsult inom ekonomisk fastighetsförvaltning till Thorell Revision!

Om tjänsten

Är du redovisningskonsult och intresserad av fastighetsbranschen och ekonomisk fastighetsförvaltning? Gillar du att skapa goda kundrelationer och vill jobba med ekonomiska tjänster nära kunden?

Egero, en del av Thorell Revision, är en komplett leverantör av ekonomisk fastighetsförvaltning med bred fastighetskompetens och lång erfarenhet av att skapa effektiva rutiner.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos Thorell Revision i Linköping. Urval sker löpande och välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I din roll som redovisningskonsult ingår varierande arbetsuppgifter kopplat till våra kunders ekonomi, bokföring och beskattning. Du kommer att arbeta nära flera spännande kunder i små och stora fastighetsägande bolag och koncerner med tjänster inom ekonomisk fastighetsförvaltning. Du har en konsultativ roll och fungerar som rådgivare i hela kundens ekonomiprocess. Då varje företag har olika behov anpassar du arbetet så att varje kund får det ekonomiska stöd som den är i behov av. Du jobbar med avstämning, kvalitetssäkringar och rapportering i nära samarbete med dina kollegor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:

– Avstämningar och kvalitetssäkringar
– Rapportering och rådgivning
– Kundansvar
– Momshantering
– Inkomst och skattedeklarationer
– Upprättande av månads- och årsbokslut
– Projektredovisning och löpande redovisning

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som redovisningskonsult. Det är meriterande om du har kunskap eller intresse av fastighetsbranschen. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har god IT och systemvana och är väl bevandrad i Officepaketet och Excel.

För att passa in i rollen så tror vi att du trivs med att ta eget ansvar för din planering och dina arbetsuppgifter. Du trivs med att samarbeta med kunder och internt i team. För att lyckas i rollen som redovisningskonsult är du affärsorienterad och blir stimulerad av att möta nya miljöer och individer. Som person är du prestigelös och vill skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Om verksamheten

Thorell Revision AB grundades 1991 och är en premiumleverantör av revision, redovisningstjänster, löneadministration och rådgivning till företag och organisationer. Vi är i dagsläget ca 60 medarbetare fördelade på 4 orter: Norrköping, Linköping, Söderköping och Stockholm. Vi är därmed Östergötlands största fristående revisions- och redovisningsbyrå.

Vår vision är att tillhandahålla revision och ekonomisk rådgivning så att våra kunder kan förstå, styra och utveckla sin verksamhet och därmed öka sin konkurrenskraft. Vi vill vara förstahandsvalet för entreprenörer som vill driva företag. Thorell Revision är medlem i Baker Tilly, ett rikstäckande nätverk för fristående revisions- och redovisningsbyråer.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
28 september
Sista ansökningsdag
12 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69417