Redovisningsekonom

Redovisningsekonom med start omgående tom slutet av februari!

Gillar du redovisning och vill bli en del av en ekonomifunktion med duktiga och kompetenta medarbetare? Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Tjänster är placerad i Linköping. Uppdraget är ett konsultuppdrag med start omgående tom slutet av februari på heltid initialt. Du kommer att vara en del av en ekonomifunktion tillsammans med flertalet andra medarbetare.

Arbetsuppgifterna innefattar att:

– genomförande av period och årsbokslut
. hantera redovisning av projekt och arbete med förekommande administrativa uppgifter
– vara en stödfunktion i löpande redovisningsfrågor inom verksamheten

Vem är du?

Vi ser att du som söker har civilekonomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har en bakgrund inom ekonomi och har arbetat med redovisning tidigare. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat med utveckling av processer och arbetssätt så bedömer vi det som meriterande.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
16 november
Sista ansökningsdag
7 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
61874