Projektledare

Projektledare till kommande uppdrag i Linköping

Vi söker duktiga Projektledare för uppdrag runt om i Linköping. Konsultuppdragen inom Projektledning varierar och styrs av vad våra kunder behöver. Genom att skicka in din ansökan öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar. Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Om tjänsten

I rollen som Projektledare kan arbetet bland annat innebära ansvar för framtagning av projektunderlag tillsammans med beställare, upphandling och förhandling med leverantörer samt att starta, driva och leda parallella projekt med ansvarar för så väl tids- som resursplanering. Vidare kan det innefatta arbetsuppgifter som att leda och agera stöd till projektgruppen och samordna/koordinera alla samarbetspartners i projektet, säkra att projektens budget och ekonomiska plan efterföljs och även dokumentera projekt.

Vem är du?

Till rollen som Projektledare söker vi dig som har teknisk eller ekonomisk utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från projektledning. Som person är du strukturerad, målinriktad och flexibel samt har god initiativförmåga. Du besitter även god social kompetens, positiv attityd och samarbetsvilja samt jobbar aktivt med planering och med ett strategiskt tänk som ger en bas för ett gott samarbete både internt och externt. Vidare har du god PC-vana och flytande kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
9 mars
Sista ansökningsdag
29 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56466

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.