Koordinator

Projektkoordinator och chefsstöd till berömt företag i Linköping!

Har du tidigare erfarenhet inom projektkoordinering och/eller chefstöd? Just nu söker vi nämligen en Projektkoordinator och chefsstöd till vår välkända och internationella kund i Linköping! Uppdraget förväntas starta i juli för att pågå till årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Projektkoordinator och chefstöd kommer du att ingå i Service Management ledningsgrupp på Group ICT. Utöver den traditionella assistentrollen blir du involverad i företagets projekt/aktiviteter inom avdelningen. Detta ställer krav på starkt engagemang, driv och en önskan att vara med och bidra med kunskap samt erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Projektkoordinator och chefstöd blir du huvudsakligen ansvarig för;
• Support till Service Management-chefen och övriga i ledningsgruppen, som bl.a. innefattar kalenderhantering, resebokningar, mötesbokningar och övriga administrativa uppgifter
• Ledning och koordinering av projekt/aktiviteter av varierad storlek och karaktär
• Att bygga nätverk internt och externt, vara teamets förlängda arm och ”first point of contact” för frågor som rör dina ansvarsområden
• Att förbereda och sammanställa presentationsmaterial och olika rapporter (PPT och Excel)

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Projektkoordinator och chefsstöd söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom projektledning och/eller chefsstöd. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. För att trivas i rollen är du angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du är proaktiv, strukturerad och noggrann samt har en vana att jobba mot deadlines. Vidare trivs du bra i en starkt serviceinriktad funktion och gillar att ligga steget före. Har du specifika kunskaper inom projektkoordinering är det meriterande.

Mot bakgrund av att du kommer tillhöra en tempofylld organisation har du en god förmåga att hantera flera uppgifter och projekt parallellt. Rollen kräver bra kunskap i Powerpoint samt goda kunskaper i Excel. Som person är du professionell och har vana att kommunicera och samarbeta med olika stakeholders med god smidighet – stor del av kommunikationen sker på engelska. Vidare är du ambitiös och hungrig på kunskap, nyfiken och lyhörd. Vi värdesätter en ”can do” attityd, där kollegorna som arbetar ihop tillsammans bidrar till positiva resultat med hårt arbete och en flexibel inställning.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
12 juni
Sista ansökningsdag
30 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53858

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.