Projektledare

Project Manager till Nordomatic

Vill du arbeta med spännande, kvalificerade projekt tillsammans med avancerad och nyskapande teknik i en grupp som värdesätter samarbete? Vill du arbeta på en arbetsplats där du har goda utvecklingsmöjligheter och där du själv äger din egen utveckling i bolaget? Då har vi chansen för dig! Till Nordomatic söker vi nu en Project Manager med ansvar för verksamhetens projekt i Affärsområde Öst.

Om tjänsten

Som Project Manager ansvarar du för projektens genomförande och ekonomiska resultat. Du arbetar proaktiv från upphandling, planering, resurstillsättning till att driva projekten framåt. Du genomför löpande avstämningar med entreprenörer, leverantörer, intern personal samt slutkund. Hos Nordomatic får du möjlighet att arbeta i och leda spännande projekt inom fastighetsautomation och hjälpa kunder att få klimatsmarta byggnader.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos Nordomatic.

Att vara anställd hos Nordomatic kan innebära att behöva ge samtycke till sekretessbevis och registerkontroll.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Project Manager ingår stimulerande och varierande arbetsuppgifter på en dynamisk arbetsplats.

– Leda och hantera projekt
– Planering och resurstillsättning i projekt
– Kontakt med leverantörer, entreprenörer och slutkund
– Ansvarig för kvalité och arbetsmiljö i projekt
– Projektgodkännande av kalkyl före produktion
– Inköp av komponenter/ underleverantörer
– Överlämning av slutgiltiga projekt
– Ansvarig för ekonomin i projekt
– Månatlig projektuppföljning

Det här är tjänsten för dig som vill ha ett stimulerande och ansvarsfullt arbete i ett internationellt företag som är ledande inom fastighetsautomation. Nordomatic värdesätter medarbetarnas utveckling och utbildar kontinuerligt, internt och externt. Stora möjligheter finns att utvecklas och växa internt. Du kommer ingå i ett härligt team med trevliga kollegor som har en god gemenskap.

Vem är du?

För att lyckas och trivas i denna roll har du:

– Flera års erfarenhet av projektledning.
– Stort tekniskt intresse samt har affärsmanskap och är en god kommunikatör.
– Erfarenhet inom entreprenad, fastighetsautomation, drift och underhåll och en god branschkännedom inom VVS-system, konstruktion och projektering.
– B-körkort.
– Erfarenhet kring ekonomisk uppföljning via ERP-system.

Vi söker dig som är initiativtagande, målmedveten och lösningsorienterad. Du arbetar strukturerat och disciplinerat och har en förmåga att planera och organisera arbetet även under stressiga perioder. Du värdesätter alltid en god kvalité och ett gott slutresultat. Din roll kommer att kräva tillgänglighet och god kommunikation såväl internt som externt. Du har goda ledaregenskaper och är trygg i att leverera arbete och projekt mot uppsatta mål samt kundnöjdhet.

Tycker du Nordomatic verkar vara ett spännande företag? Skicka in din ansökan omgående, urval och intervjuer sker löpande.

Om verksamheten

Nordomatic är en ledande innovatör inom fastighetsautomation och smarta lösningar. Med en passion för teknik och hållbarhet har vi över fem decenniers erfarenhet av att leverera avancerade system som optimerar fastighetsdrift och förbättrar människors livskvalitet.

Vi strävar efter att göra världen bekvämare, säkrare och mer energieffektiv genom att erbjuda skräddarsydda automationslösningar för fastigheter och företag. Vårt uppdrag är att skapa en smartare framtid.

För att få en bild av Nordomatic får du gärna läsa mer på Nordomatic – Vi skapar energieffektiva byggnader med BMS, eller följa oss i sociala medier.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
12 april
Sista ansökningsdag
26 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70722