Trafikledare

Parkeringsövervakare till Dukaten!

Är du en person som brinner för god service? Trivs du att arbeta utomhus? Vill du få möjlighet att jobba för en dynamisk stad i ständig förändring? – Då är du den vi söker!

Dukaten ska vara en ledande aktör i strategiska mobilitetsprojekt och vår vision är om att skapa smidiga lösningar för ett tillgängligt Linköping i ständig rörelse. En del av Dukatens verksamhet omfattar parkeringsövervakning och handläggning av kontrollavgifter.

Dukaten är certifierade som ett Great Place To Work som är världsledande inom arbetsplatskultur.

Om tjänsten

Som parkeringsövervakare hos Dukaten kommer du att verka för trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet samt hjälpa våra kunder att snabbt hitta en ledig och säker parkeringsplats. Vår målsättning är att vi ska vara på rätt plats, vid rätt tidpunkt, arbeta i förebyggande syfte och ge god service. Du ska säkerställa våra uppdragsgivares parkeringsvillkor. Detta uppnås genom förebyggande muntlig kommunikation och genom utfärdande av kontrollavgifter.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos Dukaten. Vi tillämpar sex månaders provanställning där ambitionen är en fast anställning om båda parter är nöjda med samarbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att arbeta och röra dig aktivt utomhus och tycker om att ha en nära kundkontakt. Du tar ett stort eget ansvar och arbetar strukturerat och ordningsamt.

• Du ska ha minst gymnasial utbildning, eller lång yrkeserfarenhet, och körkort B.
• Du har flera års erfarenhet inom serviceyrken, gärna i utomhusmiljö.
• Du ska kunna vara flexibel då arbetet innefattar varierande tider, även helger.
• Flytande svenska i tal och skrift. Har du goda språkkunskaper i engelska och/eller i andra språk är det meriterande.
• Meriterande är också om du har erfarenhet av parkeringsverksamhet, men det är inget krav. Utbildning kommer att ske internt på företaget.

Du som parkeringsövervakare ska uppfattas som pålitlig, lugn, stabil och social. Du drivs av att hjälpa och möta människor. I dina möten med andra människor ser vi att du är trevlig, lyhörd och kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du ska sakligt kunna förklara för allmänheten vilka parkeringsregler som gäller. Du ska även besitta integritet och en grundtrygghet som gör att du kan hantera komplicerade och stressande situationer som kan uppstå inom ramen för yrkesutövningen. Om du känner igen dig i alla dessa kriterier kommer denna tjänst passa dig alldeles utmärkt.

Om verksamheten

Dukaten Parkering ingår i Sankt Kors Fastighets AB. Dukaten Parkering ansvarar för genomförandet av Linköpings Kommuns parkeringsstrategi. Vi präglas av en företagskultur som är tillåtande och prestigelös. Vi jobbar visions- och värderingsstyrt där alla medarbetare förväntas ta stort eget ansvar och där lojalitet och ett professionellt förhållningssätt på arbetsplatsen är en självklarhet. Trivs du med det, trivs du hos oss.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
26 maj
Sista ansökningsdag
9 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68542