Inköpare

Operativa inköpare till Saab i Linköping

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med operativt inköp och känner dig redo för en ny utmaning? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi operativa inköpare till Saab i Linköping med önskad start i början av januari. Uppdraget är på konsultbasis och sträcker sig initialt ett år framöver. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Rollen innefattar ansvar för inköp och avrop av tjänster, framförallt mot fastställda ramavtal. Vidare innebär tjänsten hantering av inköpsaktiviteter och leverantörskontakter relaterat till inköpsordrar så som offertförfrågningar, orderläggning, exportkontroll, leveransbevakning, returhantering och fakturahantering. Du har ett operativt ansvar mot leverantör gällande bland annat ledtider, fakturering och reklamationer. I din roll ingår även att säkerställa att inköp görs i enlighet med satta inköpsprocesser samt att följa upp leverantörers prestanda och utifrån resultat efterfråga förbättringsåtgärder.

Vem är du?

För att passa i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område och 1-2 års arbetslivserfarenhet som inköpare, gärna med inköp av tjänster. Har du arbetat i en större internationell organisation och har erfarenhet av IFS-system tidigare är detta meriterande. Rollen kräver god kommunikativ förmåga i tal och skrift i så väl engelska som svenska.

För att trivas i rollen tror vi att du är en resultatinriktad, driven och flexibel. Du har en förmåga att skifta fokus mellan flera arbetsuppgifter och samtidigt leverera resultat. Som person är du prestigelös, en god lagspelare och har ett innovativt tankesätt. Du är orädd, kontaktsökande och drivs av att skapa långvariga relationer

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
2 december
Sista ansökningsdag
8 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55474

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.