Inköpare

Operativ inköpare till Saab!

Är du en driven person med några års erfarenhet av inköp? Är du redo för din nästa utmaning som operativ inköpare? Då har du nu chansen att bli del av ett fantastiskt team hos ett av Linköpings mest framåtsträvande företag. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du kommer arbeta i Group Procurment system med att uföra:

• Inköpsorder, främst för professionella tjänster samt produktionsvaror och investeringar.
• Säkerställa systeminnehållet avseende varor, tjänster och produkter samt att priser och leveransvillkor uppdateras korrekt.
• Genomföra ”spotköp”-köp
• Underlätta och föra dialog med interna intressenter samt den externa leveransbasen, för att säkerställa villkoren, accepteras och implementeras
• Säkerställ korrekt leverantörsintroduktion och inställningar för leverantörsutstansning, kataloger etc.
• Assistera och arbeta med rapporter och dataanalyser vid behov

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet av operativt inköp, även gärna utbildning som kvalificerad inköpare eller motsvarande. Du har god inblick i marknaden och har erfarenhet av leverantörskontakter. Du är en serviceinriktad person med god förmåga att bygga relationer samt är mycket driven och initiativtagande.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
13 september
Sista ansökningsdag
25 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
60806