Fastighetsförvaltare

Nu söker vi dig som vill jobba som parkeringsövervakare!

Är du en person som brinner för god service? Trivs du att arbeta utomhus tillsammans med härliga kollegor? Vill du få möjlighet att jobba för en dynamisk stad i ständig förändring? Då är du den vi söker!

Som parkeringsvakt kommer du att verka för trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet samt hjälpa våra kunder att snabbt hitta en ledig och säker parkeringsplats. Vår målsättning är att vi ska vara på rätt plats vid rätt tidpunkt, arbeta i förebyggande syfte och ge god service.

Du kommer under de första sex månaderna vara anställd av Poolia för att sedan om du och uppdragsgivaren är överens bli anställd direkt hos uppdragivaren.
Urval och intervjuer kommer ske löpande så ansök idag!

Om tjänsten

Som parkeringsövervakare har du som uppgift att hålla staden tillgänglig, framkomlig och säker. Du gör det genom att vara uppdragsgivarens representant i alla möten med trafikanter och i första hand vägleda trafikanter på ett pedagogiskt sätt och göra det enkelt och smidigt för dem att betala. I arbetet ingår också att bevaka och övervaka parkeringsytor som ingår i kundens bevakningsområde för att säkerställa att bilar inte står felparkerade. Du ska kunna vara flexibel då arbetet innefattar varierande tider, även helger.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att arbeta och röra dig aktivt utomhus och tycker om att ha en nära kundkontakt. Du trivs med att arbeta självständigt då du tar ett stort eget ansvar och du arbetar också strukturerat och ordningsamt. Vi tror vidare att du har erfarenhet inom serviceyrken och har en god fysik. För att lyckas i denna roll behärskar du svenska i tal och skrift. Har du goda språkkunskaper i engelska och/eller i andra språk är det meriterande. Körkort är ett krav.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
11 februari
Sista ansökningsdag
8 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56104

Amanda Schill

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.