Nätverkstekniker

Nätverkstekniker på deltid till Saab i Linköping

Har du gedigen erfarenhet av att tidigare arbetat som nätverkstekniker och känner dig redo för nästa utmaning? Till Saab i Linköping söker vi omgående en nätverkstekniker på 75% för ett uppdrag som initialt sträcker sig fram till sista mars 2021. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Nätverkstekniker kommer du att arbeta med installation, drift och underhåll av nätverksrelaterade produkter och tjänster. Du kommer att arbeta med nätverksutrustning som switchar, routrar och access-punkter samt brandväggsutrustning, lastbalansering, routingprotokoll och VPN-teknik.

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi att du har relevant eftergymnasial utbildning och flera års erfarenhet av att arbeta som Nätverkstekniker med god kännedom inom LAN baserat på Cisco, Cisco ISE och Citrix SD-WAN. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med brandväggar Fortigate/Checkpoint och Datacenter Cisco ACI är detta meriterande. Som person är du ansvarsfull, analytisk och noggrann i ditt arbetssätt. Du drivs av ständig förbättring och att skapa en tryggare IT-miljö för företaget. Då du kommer ha många kontaktytor vilket gör att tjänsten kräver att du är flytande i så väl svenska som engelska i både tal och skrift.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
29 juli
Sista ansökningsdag
16 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57234

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.