Kundtjänst

Kundtjänstmedarbetare på jakt efter nytt uppdrag?

Vi är på jakt efter dig som brinner för kundservice och som skulle vara intresserad av att ta sig an nya utmaningar för kommande uppdrag runt om i Östergötland. Konsultuppdragen inom kundsupport varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder verkar både inom den privata och offentliga sektorn och är varierande till storlek. Vare sig du har lång erfarenhet inom kundtjänst eller om du precis har påbörjat din karriär, är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Genom att visa ditt intresse kommer det öppna upp dörrar för stora valmöjligheter och utmaningar.

Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som matchar din profil ringer vi upp dig direkt!

Om tjänsten

Konsultuppdragens längd varierar, det kan innebära både korta uppdrag och uppdrag som varar under ett års tid. Många uppdrag medför även stor chans till förlängning och vi på Poolia kommer vara en hjälpande hand när ditt uppdrag tagit slut för att hitta ett nytt som passar din profil. Arbetsuppgifterna varierar efter kundens behov, men vanligt förekommande önskemål på kunskap/erfarenhet är följande:

– Agera länken mellan organisationen och kunderna
– Svara på kundens frågor om produkter eller tjänster
– Genomföra dokumentation och rådgivning
– Kommunicera och ge information till kunder och andra delar av organisationen
– Ta emot samtal och svara på mejl

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innefattar, utan dessa styrs efter den aktuella kundens önskemål och behov.

Vem är du?

Du har antingen lång erfarenhet av yrkesroller inom kundtjänst eller så har du precis hunnit påbörja din karriär. Viktigt är att du vill bygga vidare på din kompetens och skaffa mer erfarenhet hos någon av våra kunder. Goda kommunikativa egenskaper är ett måste.

För att passa i de flesta roller som kundtjänstmedarbetare bör du vara utåtriktad, en god lyssnare och ha ett stort serviceintresse. Du besitter en god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med andra. Våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i ditt CV. Notera gärna din tillgänglighet när du skickar in din intresseanmälan.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
24 maj
Sista ansökningsdag
30 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68726

Maja Jansson