Informationsassistent

Kommunikations- och supportmedarbetare till kund i Linköping!

Tycker du om digital kommunikation och trivs i en stöttande roll? Till en global och spännande kund i Linköping söker vi just nu en Kommunikations- och supportmedarbetare för längre konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta i slutet av mars för att pågå till årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen kommer du tillhöra företagets förvaltningsenhet för produktsystemet Teamcenter där du kommer arbeta med kundsupport i verktyget samt allehanda kommunikationsmaterial – såsom digitala tutorials, webbkurser, informationsmaterial och pedagogiska texter. Du kommer ingå i en förvaltningsgrupp på ca 6 personer med olika kompetenser från tekniker, applikationsspecialister till UX:are.

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Kommunikations- och supportmedarbetare söker vi dig med utbildning inom kommunikation samt kunskaper inom verktyg för digital produktion. Du är duktig på att uttrycka dig i text och tycker om att arbeta inom digitala plattformar. Vidare klarar du av att agera i ett större sammanhang och har tålamod med att saker tar tid innan de blir helt klara.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
14 mars
Sista ansökningsdag
23 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53033

Viktoria Timbäck

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.