HR generalist

Kommande uppdrag inom HR!

Vi söker ständigt efter olika roller inom HR för kommande uppdrag runt om i Östergötland. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du upp möjligheten för varierande och utvecklande utmaningar i framtiden.

Varmt välkommen med ditt CV redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Om tjänsten

Uppdragen kan förekomma runt om i Östergötland. Arbetsuppgifterna styrs av våra kunders behov och varierande grad av erfarenhet och specialisering kommer att efterfrågas. Därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV. Vanligt förekommande uppgifter innefattar:
Arbetsrätt
Rekrytering
Administration
Employer-branding
Chefsstöd
Personalansvar
Arbetsmiljöarbete
Lönehantering

Vem är du?

Du har troligtvis en personalvetarexamen eller erfarenhet av personalarbete i någon form. Antingen är du nyexaminerad eller besitter en lång och gedigen erfarenhet av brett eller specialiserat HR-arbete. Viktigt är att du vill bygga vidare på din kompetens och skapa mer erfarenhet hos någon av våra kunder. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, intresse för affärsmannaskap och en naturlig känsla för service.

Om verksamheten

Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området – allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer – kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
15 mars
Sista ansökningsdag
4 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
58852