Jurist

Jurist med hjärta och engagemang

Välkommen till Fyrklövern ekonomi och juridik! Vi är jordnära jurister och glada ekonomer som med glädje och engagemang hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt.
Nyfiken? Läs gärna mer: http://www.4klovern.se

Om tjänsten

Fyrklövern befinner sig i en spännande tillväxtfas med en fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster, inte minst i Småland och Östergötland. Nu etablerar vi oss i Vimmerby, vårt elfte kontor! Vi behöver därför stärka upp vår juridiska verksamhet genom en jurist som bemannar kontoren i Linköping och Vimmerby.

Vår juristavdelning består idag av åtta jurister stationerade på våra kontor i Uppsala, Västerås, Stockholm, Karlstad och Örebro. På Linköpings- och Vimmerbykontoret är vi tillsammans sexton glada medarbetare, snart sjutton med dig!

Våra jurister har förutom befintliga kunder ett stort inflöde av nya uppdrag, både från privatpersoner och företag. Som jurist hos Fyrklövern arbetar du inom ett brett spektrum av juridiska frågor som tangerar varandra såsom ekonomisk familjerätt, skatterätt, fastighetsrätt och affärsjuridik.

Vem är du?

Du som söker har en akademisk examen inom juridik och minst 3 års erfarenhet av självständigt juridiskt arbete inom något eller flera av våra kärnområden familjerätt, skatterätt, fastighetsrätt och affärsjuridik. Du har ett eget upparbetat nätverk och ser en positiv utmaning i att utveckla vår juridiska verksamhet i Östergötland och Småland.

För att trivas hos oss behöver du vara positiv, lösningsorienterad, ha en stor portion sunt förnuft och skinn på näsan. Du ska vara genuint intresserad av ditt arbete och vara mån om att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer till våra kunder. Vi tror på mjuka värden och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du har intresse och erfarenhet av att jobba med små och medelstora företag men framför allt människorna i och kring företagen. Erfarenhet av att arbeta med kunder inom jord och skog är meriterande.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt ser dig själv som en god användare av olika IT-system. Körkort är ett krav eftersom tjänsten innebär resor till våra andra kontor, till kunder och till samarbetspartners.

Om verksamheten

Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som tror på långvariga relationer till våra kunder, ett personligt engagemang och en bra och lättsam atmosfär på jobbet.

Hos oss är tillväxten snabb och förändringstakten hög. Fyrklövern finns idag på tio orter och har drygt 90 anställda. Vårt mål är en stark marknadsposition på de orter vi finns genom seniora ekonomer och jurister som har en god lokal förankring. Våra kunder är ägarledda företag och många är verksamma inom de gröna näringarna.

Fyrklövern står för en värdegrund baserad på Glädje, Engagemang och Lärande (GEL). Vi har kul på jobbet och skratt är en del av vår vardag. Vi känner glädje inför varandra, våra kunder och den yrkesroll vi har. Vi visar stort engagemang för våra kunders verksamheter och kollegornas uppdrag. Vi har skapat en prestigelös miljö där vi lyfter fram och tar oss tid för lärandet. Vi lär oss av varandra och vi lär oss av våra kunder. Lärandet sätter grunden för medarbetarnas egen önskan och strävan att utveckla sin yrkesroll. Att rekrytera personer med rätt inställning till sitt arbete är A och O för oss! Vi tror på balans i livet, det ska finnas plats för både arbete och fritid.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
29 augusti
Sista ansökningsdag
30 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69394

Urban Appelquist