Hyresadministratör

Hyresadministratör till Egero i Linköping!

Har du bakgrund inom ekonomi och söker efter en ny utmaning? Har du ett intresse för fastighetsbranschen, hyresavtal och ekonomisk administration? Toppen, just nu söker vi dig som vill anta rollen som hyresadministratör hos Egero i Linköping!

Till en början kommer du att vara konsult via oss på Poolia, för att senare förhoppningsvis övergå till en fast anställning direkt hos Egero. Anställningsgraden för hyresadministration är på 50%, men tjänsten kan utökas i anställningsgrad upp till 80% genom att kompletteras av arbetsuppgifter inom redovisning.
Urval och intervjuer sker löpande, säkra din chans genom att söka redan idag!

Om tjänsten

Som hyresadministratör kommer du att ansvara för det löpande arbetet kring hyresadministration. Du arbetar i nära samarbete med övriga organisationen och även direkt med kund.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som hyresadministratör ingår en stor variation av arbetsuppgifter relaterade till hyresadministration och ekonomisk fastighetsförvaltning. Det löpande arbetet innefattar exempelvis:

• Läsa och registrera hyresavtal, både nya och förändringar/tillägg i befintliga avtal
• Avisering kvartalsvis, samt löpande
• Påminnelsehantering
• Hantering av betalningar
• Avstämning av aviseringar och avräkningar
• Säkerställning av avtal inför bokföring
• Att se över hyresjusteringar
• Att erbjuda service gentemot kunder; fastighetsägare och hyresgäster
• Att bedriva ett nära samarbete med redovisningsekonomer

Vem är du?

Till den här rollen söker vi dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, redovisning eller likvärdigt, på universitets-/högskolenivå eller yrkeshögskola. Du har således en bred förståelse för siffror, avtal, lagar och regler samt ekonomifunktionen i stort. Du har erfarenhet av att läsa, analysera och tolka avtal. Arbetslivserfarenhet av hyresadministration eller arbete inom en liknande bransch är starkt meriterande.

För att trivas i rollen är du flexibel, samarbetsvillig och prestigelös. Du har en förmåga att snabbt växla mellan arbetsuppgifter, då den ena dagen sällan är den andra lik. Du är van vid att arbeta på ett strukturerat och metodiskt sätt, och trivs med att ha ordning och reda runt omkring dig. Du är kommunikativ och trivs med att knyta nya samt vårda befintliga kontakter.

Om verksamheten

Egero är en komplett leverantör av ekonomisk fastighetsförvaltning med bred fastighetskompetens och lång erfarenhet av att skapa effektiva rutiner. Som komplett leverantör av ekonomisk fastighetsförvaltning skall Egero vara den enda samarbetspartner som fastighetsägaren behöver från att distribuera hyresavin till att ta fram rapporter för verksamhetsuppföljning och strategibeslut.

Egeros vision är att vara fastighetsägarens val för ekonomisk fastighetsförvaltning med det gemensamma målet att bygga värden som består.

Från och med oktober 2020 ingår Egero i Thorell Revision. Fördelat på de 4 orterna Linköping, Norrköping, Söderköping och Stockholm är vi ca 60 medarbetare. Vi är även medlemmar i Baker Tilly Sverige som är ett nätverk av drygt 70 fristående byråer.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
13 september
Sista ansökningsdag
9 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65563