HR-specialist

HR-generalist sökes till Swisslog i Boxholm

Vill du få möjligheten att arbeta i en bred HR-roll för ett företag i framkant? Nu växer Swisslog och behöver stärka sitt team med en driven HR-generalist. Tjänsten är en tillsvidareanställning och innebär att du blir fast anställd hos Swisslog. Intervjuer och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som HR-generalist kommer du erbjudas en varierande vardag med spännande arbetsuppgifter i en internationell kontext. Du rapporterar till HR-chefen och kommer arbeta i en konsultativ roll tillsammans med våra chefer i såväl strategiska som operativa frågor för att möjliggöra tillväxt i företaget.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av rekrytering och urval, kompetensanalyser och kompetensutveckling samt arbetsrätt med tillhörande fackliga kontakter. Du kommer att arbeta med arbetsmiljöfrågor på både övergripande och operativ nivå samt även att vara en nyckelperson i vårt arbete med employer branding.

Vem är du?

Vi söker dig som har en examen inom HR eller personalvetenskap samt flera års erfarenhet av brett HR-arbete på både strategisk och operativ nivå. För att passa för rollen ser vi att du trivs med ansvar och har ett systematiskt arbetssätt. Du är bekväm med praktisk arbetsrätt, rekrytering, rehabilitering och systematiskt arbetsmiljöarbete. Som person är du kommunikativ, strukturerad och driven. Du har en förmåga att se helheten och stötta chefer i olika personal- och organisationsfrågor. Vidare ser vi även att du är självgående och initiativtagande och trivs i en roll där du får möjlighet att växa ihop med bolaget. Du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Om verksamheten

Swisslog Technology Center Sweden AB ingår i en global koncern som levererar data- och robotdrivna logistiklösningar till lager, distributionscentraler och sjukhus. Huvudkontoret ligger i Schweiz och det helägda svenska dotterbolaget ligger i Boxholm. Sedan 2015 ägs koncernen av KUKA ASG som med över 15 000 medarbetare är världsledande när det gäller automationslösningar.

Swisslog Technology Center Sweden AB utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar, transportörer och skyttelsystem inklusive PLC och PC baserade styrsystem inriktade mot pallhantering. Huvuddelen av försäljningen sker internt där produktion och tjänster levererade från Boxholm är en del av helhetslösningar som koncernen med sina dotterbolag erbjuder. Det svenska bolaget har ca 220 anställda och omsätter ca 600 msek.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
22 februari
Sista ansökningsdag
14 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
58219

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.