Utbildare

EXTRAJOBB SOM UTBILDARE FÖR MOTORSÅG TILL PRESTO!

Om tjänsten

I denna tjänst får du som älskar att prata inför människor, brinner för säker motorsågshantering och utbilda andra en möjlighet att göra precis det! Kanske studerar du eller har ett deltidsarbete eller av annan orsak har kompetens inom motorsåg och vill vara med att bidra till stärkt arbetsmiljö hos företag? Då är detta uppdrag för dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vi utlovar ett roligt och varierande uppdrag för dig är godkänd utbildare och examinator via Säker Skog. Du kommer med din kompetens och erfarenhet att hålla i själva utbildningen för Prestos kunder.

Vi söker främst dig som har kompetens inom nedan:
– Motorsågskörkort nivå A, Motorsågning
– Motorsågskörkort nivå B, Trädfällning, grund
– Motorsågskörkort nivå C, Trädfällning, avancerad
– Motorsågskörkort nivå S, Skadade träd
– Motorsågskörkort nivå D, Linjearbete
– Motorsågskörkort nivå E, Skylift (motorsågning från mobil arbetsplattform)
– Motorsågskörkort nivå EBYGG, Skylift (motorsågning från mobil arbetsplattform vid
– Motorsågskörkort nivå F, Räddningstjänst
– Röj såg nivå RA
– Röj såg nivå RB
– Röj såg nivå RT

Det är ett stort plus om du dessutom har egna övningsplatser för trädfällning.

Anställningen är en timanställning där vi gärna ser att du är tillgänglig för minst ett pass i veckan. Du fyller själv i när du är tillgänglig och blir sedan bokad av Prestos säljare i deras system.
Som konsult eller timanställd via oss på Poolia hos Presto Utbildning får du en onboarding i deras system och tillgång till de utbildningsmaterial som Presto tillhandahåller för varje utbildning, allt material transporteras till kunden inför utbildningstillfället.
Uppdragen är antingen i Prestos lokaler eller bokade konferenslokaler då de håller öppna utbildningar alternativt så är de förlagda ute hos kunden som har beställt företagsförlagd utbildning.

Vem är du?

Vi ser det som en självklarhet att du som utbildare har en hög kommunikativ och pedagogisk förmåga. Som person är du glad, positiv, öppen och ärlig. Du ska ha goda kunskaper i ämnesområdet och du älskar att lära ut dina kunskaper.

– För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsakligsysselsättning, kanske studerar du eller arbetar minst 51% och hoppa på detta roliga uppdrag vid sidan om?
– Vi ser det som en tillgång om du har datorvana och tycker om att utbilda i digitala klassrum via Zoom/Teams eller liknande
– Du ska vara godkänd utbildare och examinator via Säker Skog
– Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
– Du har B-körkort och det är meriterande om du har tillgång till egen bil

Om verksamheten

Varje timme förändras förutsättningar för företag och verksamheter då olyckor sker eller brand bryter ut. Varje timme riskeras människors liv och hälsa. Varje timme förstör brand och olycka resurser och tillgångar och gör framtiden osäker.
Presto Utbildning är en del av Presto Brandsäkerhet som grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet, skydd och arbetsmiljö.
Med vår helhetssyn på brandskydd och säkerhet hjälper vi våra kunder att utifrån deras förutsättningar skapa värden som gör deras verksamheter tryggare och bättre. Varje år besöker vi 70 000 kunder, utbildar 80 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
16 januari
Sista ansökningsdag
14 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67246