Logistikutvecklare

Erfaren logistikutvecklare till PostNord TPL, Region Öst, Norrköping

Har du förmågan att leda utvecklingsprojekt inom logistik och gillar affärsmässiga relationer? Då kan du vara den logistikutvecklare vi söker! Avdelningen för logistikutveckling är i behov av att stärka upp teamet med ytterligare en engagerad medarbetare.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som logistikutvecklare skall du leda projekt gällande utveckling, implementation och förändring av kunduppdrag inom verksamheten med effektivitet, kvalitet, kundkrav och affärsmässighet i fokus. Du tar ansvar för större utvecklingsprojekt inom regionen och är med och driver arbetet med att utforma och säkerställa effektiva och innovativa försörjningskedjor för våra kunder. Du skall vara expert inom logistikutveckling och stå för kunskap, erfarenhet och kontinuerligt tillägnande av ny teknik.

I dina huvudsakliga ansvars- och arbetsuppgifter ingår bland annat att:
• Arbeta med att projektleda implementations- och förbättringsarbete tillsammans med regionen och kund.
• Skapa beslutsunderlag och material för att beskriva lösningar, vilka är anpassade till mottagaren som kan vara ledningsgrupp, kunder, systemutvecklare eller medarbetare i olika delar av organisationen.
• Leda logistikutvecklingsmöten med kund, bidra med kunskap och driva prioriterade utvecklingsaktiveter
• Genomföra analyser och utredningar för att ta fram lösningar och förbättringar inom kunduppdrag och TPLs verksamhet.

Vem är du?

Vi söker dig som antingen har en civilingenjörsutbildning med inriktning logistik eller annan utbildning med motsvarande kunskaper.

Du har erfarenhet av projektledning inom logistikbranschen samt gärna av utvecklingsarbete inom varuförsörjning. Du har även goda kunskaper inom flödesanalyser och flödesoptimering.

Du har goda kunskaper inom Microsoft Office och kan formulera dig väl i det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.

Du kommer ha många kontaktytor i ditt dagliga arbete, således är dina sociala egenskaper viktiga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och kan utveckla ett samarbete med kunder från olika verksamheter och kulturer. Som person är du resultatinriktad, engagerad och strukturerad. Vidare är du omdömesgill och affärsmässig med en förmåga att se helheter.

Om verksamheten

PostNord TPL är den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. PostNord TPL är lokaliserad i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Ljungby, Danmark och Finland. Våra värderingar på PostNord TPL är Accountable, Brave och Committed.

Vi erbjuder dig
PostNord TPL erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter.

Vi gör vardagen enklare
Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
4 februari
Sista ansökningsdag
3 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70614