Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till SAAB!

Om tjänsten

Just nu söker vi på Poolia Linköping dig som vill arbeta som ekonomiassistent på SAAB! Här finns möjlighet för dig att utvecklas i din roll inom ett globalt och världsledande bolag. Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ekonomiområdet. Du kommer bland annat ansvara för bokföring samt hantering av leverantörsfakturor, avvikelse- samt problemhantering. Dessutom ingår löpande problemlösning och förbättringsarbete i syfte att effektivisera arbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som har grundläggande utbildning inom ekonomi och/eller något års arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet samt arbete med leverantörskontra. Det är meriterande med kunskaper i Agresso.

För att trivas i rollen är du noggrann, strukturerad och analytisk samt kan arbeta självständigt under eget ansvar. Du är social, driven och kommunikativ. Då företaget arbetar globalt har du mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Konsultrollen hos oss på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
21 juni
Sista ansökningsdag
10 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64985

Love Fransson