Controller

Controller till Saab i Linköping

Är du en erfaren controller och känner dig redo för en ny utmaning? Till Saab i Linköping söker vi nu en controller till Airborne ISR, Support & Services där du kommer tillhöra finansavdelningen. Idag består finansavdelningen av fyra controllers och en ekonomichef som nu behöver förstärkning i sitt team. Därför söker vi efter en controller med önskad start omgående för ett uppdrag som initialt stäcker sig fram till 2020-09-30. Urval och intervju sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som controller kommer du ansvara för säkerställandet av kvalitén på den finansiella rapporteringen för linjeverksamhet, affärsutveckling, avdelningsutveckling och supportportfölj. Du kommer att arbeta nära linjechefer och projektledare för att säkerställa ekonomisk tillväxt och noggrannhet. Vidare kommer du vara ansvarig för budget, prognoser, investeringar och lageruppföljningar. Du kommer delta aktivt i att utveckla ekonomiska rutiner inom affärsenheten samt hålla koll på kostnader.

Vem är du?

För att passa rollen som controller ser vi att du har eftergymnasialutbildning inom redovisning och flera års erfarenhet inom controlling. Du kommer att arbeta i så väl Agresso som Sherpa och Excel, så har du tidigare erfarenhet av dessa system är det meriterande.

För att passa i rollen är du flexibel, kommunikativ och trivs med att ha många kontaktytor. Du har en förmåga att prioritera under tung arbetsbelastning, har en gedigen affärsförståelse och är van av att arbeta mot uppsatta mål. Vidare är du trygg i dig själv och agerar utifrån tydliga etiska värden. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
20 november
Sista ansökningsdag
8 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55351

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.