Ledning/Management

Business Manager till Axelent Solutions

Trivs du som allra bäst i en händelserik vardag i en kombination av försäljning, rekrytering och ledarskap? Vill du bli del av ett framåtlutat bolag med snabb tillväxt som bidrar till sina kunders framgång genom kompetenta teknikkonsulter? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Axelent Solutions i Linköping etablerar sig starkare i Linköpingsregionen och söker nu en affärsdriven nyckelspelare för rollen som Business Manager. Ditt främsta fokus blir att utveckla verksamheten genom försäljning och att rekrytera konsulter med inriktning mot tekniska uppdrag inom produktion och produktutveckling. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten


I rollen som Business Manager välkomnas du till en spännande utvecklingsresa för att möta morgondagens kundbehov. Du får möjlighet att arbeta med det absolut viktigaste företaget har, nämligen deras teknikkonsulter och affärsrelationer. Det innebär ett helhetsåtagande som sträcker sig från att bedriva ett aktivt försäljningsarbete och genomföra rekryteringsprocesser till personalansvar för anställda konsulter. I rollen blir du ansvarig för att växa Axelent Solutions verksamhet i Linköpingsregionen. Hos oss får du möjligheten att skapa nya affärsmöjligheter, bygga nätverk och upprätthålla befintliga samarbeten. Till dina styrkor hör ett genuint intresse för människor, där du trivs som allra bäst när du får dina konsulter att må bra och nå sin fulla potential. Du är delaktig i att påverka deras karriär och framtida utveckling med målet att göra både kund och konsult nöjda. Till dina arbetsuppgifter hör även hantering av personalfrågor, coachning samt tillhörande administration.

På Axelent Solutions i Linköping blir du den första anställda på ”innesidan”, men arbetar i tätt samarbete med kontoret i Jönköping. I dag har du sju konsulter ute på uppdrag- och vi alla brinner för teknik! Du erbjuds en härlig arbetsgemenskap och goda möjligheter till att utvecklas inom försäljning och ledarskap. Bolaget startade 2021 och har haft en kraftig tillväxt, så för dig med hög ambitionsnivå är det här en perfekt möjlighet att växa tillsammans med företaget. Ingen dag är den andra lik genom att du ena stunden besöker kunder och i nästa intervjuar kandidater, coachar konsulter eller anordnar nya event.

Vem är du?
Vi söker dig med en akademisk utbildning och gärna med några års arbetslivserfarenhet inom försäljning, rekrytering eller ledarskap. För att passa i rollen är din personlighet allra viktigast och vi ser därför möjligheten i flera olika bakgrunder. Kanske arbetar du idag inom konsultuthyrning eller rekrytering? Eller kanske har du en teknisk högskoleutbildning inom maskinteknik eller produktsteknik? Oavsett hur din tidigare resa har sett ut finns alla förutsättningar att lyckas för dig som har kännedom i branschen, är tekniskt intresserad och ett högt affärsdriv. Det är meriterande om du har ett relevant nätverk. Du har goda kunskaper i såväl det svenska som engelska språket och innehar B-körkort.

Som person har du ett starkt entreprenörskap med känsla för affärer och relationer. Du motiveras av utmaningar och för dig faller det sig helt naturligt att arbeta mot olika mål. Till dina egenskaper hör att skapa förtroende hos andra människor och du trivs som allra bäst när du står i händelsernas centrum. För dig är det viktigaste att lyckas tillsammans i teamet, samtidigt som du är ansvarstagande genom att självständigt driva dina arbetsuppgifter framåt.

Om Axelent Solutions
Axelent Solutions AB erbjuder konsulttjänster inom fyra affärsområden; mekanikkonstruktion & produktutveckling, beräkning & simulering, produktionsutveckling och teknisk projektledning. Vi är nyfikna teknikkonsulter med rötterna i småländsk tillverkningsindustri och hjälper våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att effektivisera, utveckla och anpassa deras produkter för framtidens marknad.

Axelent Group består av de fyra företagen Axelent, Axelent Engineering, Axelent Solutions och Axelent Wire Tray. De fyra företagen delar visionen att göra svensk industri konkurrenskraftig genom automatisering, säkerhet, effektiva rutiner, funktion och kompetens.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
20 maj
Sista ansökningsdag
2 juni
Referensnummer
14796