Arbetsledare

Arbetsledare inom yttre skötsel till sommarvikariat!

Vill du vara med i arbetet att förvalta och utveckla utemiljön runt fastigheter i Linköping? Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete som arbetsledare och vill ha ett meriterande arbete över sommaren? Då kan vi ha ditt nästa uppdrag.

Uppdraget är ett vikariat med start omgående och det kommer pågå till och med 30 september 2024. Du kommer bli anställd av Poolia och arbeta som konsult hos kund med placeringsort Linköping.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen kommer du ansvara för att regelbundet övervaka arbetet och arbetsleda personalen i det dagliga arbetet. Du planerar, leder, fördelar och följer upp arbetet som utförs runt fastigheterna inom ditt område. Du har även personalansvar och ansvarar för uppföljning, medarbetarsamtal och budget. Arbetet innefattar en hel del administration och rapportering. Du kommer även ansvara för den löpande dialogen med kund.

Arbeten som utförs är allt som rör utomhusskötsel kring fastigheter, såsom gräsklippning, trimning, snöröjning, sandning, saltning, klippning av buskar och träd m.m.

Arbetstider: måndag – fredag, 07:00 – 16:00. Jour förekommer under vissa veckor på ett rullande schema.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du en god kommunikativ förmåga, är duktig på att bygga relationer och trivs när du får samarbeta med andra. Du är resultatinriktad, lösningsfokuserad och kommer gärna med nya idéer för olika situationer.

Som arbetsledare ska du ha kunskaper inom yttre skötsel, samt en god förmåga att leda andra.

Du har:
– tidigare erfarenhet av arbete inom yttre skötsel.
– Tidigare erfarenhet av att arbeta som arbetsledare eller likvärdigt.

För att kunna sköta ditt arbete har du B-körkort för att kunna ta dig till de olika arbetsplatserna som ingår i området.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
16 juli
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71296